55-річна Надія Матвєєва показала, якою була кілька років тому, коли зустріла молодше на 20 років чоловіка

Зірка "Все буде добре" телеведуча Надія Матвєєва нагадала шанувальникам, якою вона була кілька років тому, коли познайомилася зі своїм коханим. Фанати в захваті!

Влітку 2022 року зірка тележурналу “Все буде добре” ведуча Надія Матвєєва дала велике відверте інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетнику, в якому вперше зізналася, що має роман із молодшим на 20 років чоловіком. У розмові знаменитість відзначила, що спочатку дуже бентежилася великою різницею у віці, проте все ж таки зважилася дати волю своїм почуттям і з головою поринула в нові відносини. Щоправда, мама та дорослий син від першого шлюбу поставилися до її нового роману дуже скептично.

Надія Матвєєва показала фотографії з минулого
Надія Матвєєва показала фотографії з минулого

Натомість шанувальники повністю підтримали зірку. Незабаром багато хто став відзначати, що Матвєєва неймовірно перетворилася і навіть стала виглядати зовні набагато молодшою.

Як виглядала знаменитість під час знайомства з молодим бойфрендом?

Так, нещодавно Надія Матвєєва поділилася серією знімків, зроблених ще до війни в Україні. Саме тоді зірка зустріла свого молодого коханого.

“Літо. Різне. Минулий”,- коротко підписала знімки телезірка.

Що відомо про нові відносини Надії Матвєєвої?

В інтерв’ю з Григорієм Решетником, ведуча зізналася, що познайомилася зі своїм чоловіком ще за рік до початку війни в Україні. Їхня зустріч відбулася на вечірці у спільних знайомих. За словами Надії Матвєєвої, молодий чоловік взагалі не знав, хто вона така, на той момент у нього навіть не було соцмереж. Також відомо, що коханий телезірки працює у сфері пов’язаної з медициною і зовсім не публічна людина. Ймовірно тому в Мережі досі немає жодного їхнього спільного фото. Хоча вона фотографія все ж таки просочилася. Її надала сама Матвєєва, коли давала інтерв’ю. Коханий стоїть спиною та його обличчя зовсім не видно.

Надія Матвєєва зі своїми обранцем
Надія Матвєєва зі своїми обранцем

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.