55-річна Надія Матвєєва розповіла, як підтримує себе у формі – може дозволити не лише модні шорти

55-річна ведуча Надія Матвєєва розповіла, який вид спорту дозволяє їй добре почуватися і виглядати на мільйон. І жодних додаткових витрат.

Майже три роки тому зірка популярного телевізійного журналу “Все буде добре” ведуча Надія Матвєєва несподівано зізналася, що в її житті з’явився молодий чоловік молодший на 20 років. Спочатку знаменитість дуже бентежила велика різниця у віці, проте незабаром вирішила, що дасть волю своїм почуттям і з головою поринула у нові стосунки. До речі, мама і дорослий син на той час не підтримали Надію, але коли побачили, як вона розцвіла, то швидше за все змінили свою думку.

Надія Матвєєва з коханим
Надія Матвєєва з коханим

Сама Матвєєва вважає, що новий роман пішов їй лише на користь, вона вперше відчула себе жінкою, про яку піклуються. Хоча спочатку на правах більш старшої і досвідченої людини, ведуча намагалася “перевиховати” молодого обранця і постійно давала йому поради. Незабаром Матвєєва зрозуміла, що цей метод точно не принесе плоди, а лише зашкодить стосункам і дозволила своєму коханому приймати рішення.

Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років
Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Як далі склалася її історія кохання з молодшим на 20 років чоловіком, невідомо. Матвєєва останнім часом перестала згадувати про нього, проте всі звернули увагу, що зірка стала ще більше стежити за своєю зовнішністю і намагається підтримувати себе у формі.

Так, у своєму мікроблозі 55-річна Надія Матвєєва часто показує, як вона ходить салонами краси і магазинами за новими молодіжними речами. А напередодні оприлюднила пост, де докладно розповіла про метод, який дозволяє їй виглядати на мільйон – це скандинавська ходьба. У коментарі телезірка перерахувала всі переваги цього виду спорту.

  • Спалює у півтора рази більше калорій ніж звичайна ходьба
  • Рівномірне навантаження на весь організм
  • Повноцінне кардіотренування
  • Ідеальна прогулянка на свіжому повітрі
  • Легко обрати маршрут, щоб сонце не пекло, а це актуально, бо наближається спека +35

Зазначимо, що Надія Матвєєва давно включила у своє повсякденне життя спортивні тренування. Найчастіше телезірка займається на вулиці, а компанію їй складає її улюблений собака на ім’я Семмі. Результат на обличчя – у свої 55 Надя виглядає чудово і може дозволити собі носити не лише стильні костюми із шортами, а й мікро-сукні, правда лише під час відпочинку. В ефірі Матвєєва з’являється виключно в елегантному діловому вбранні.

55-річна Надія Матвєєва показала, як підтримує свою фігуру у формі
55-річна Надія Матвєєва показала, як підтримує свою фігуру у формі

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.