Рубрики: Новини
22.10.2024 21:34

Ольга Цибульська знає, що про неї говорять в шоу-бізнесі: яких розмов не боїться співачка

Ольга Цибульська пояснила, чому є люди, які розпускають про неї плітки. А також розсекретила, що дозволяє собі такого, чого не можуть робити інші. І це викликає заздрість.
Поділитися

Популярна українська співачка, телеведуча та авторка пісень Ольга Цибульська заявила, що знає про те, що про неї пліткують в шоу-бізнесі. Досить часто вона чує наступні слова: “Мені про тебе таке говорили! А ти зовсім інша”. Також “працівники” шоу-бізнесу відмічають, що вони не розуміють, що в думках і в головах у тих, хто розпускає різні плітки про Ольгу Цибульську, які не мають нічого спільного з реальністю. Адже, поспілкувавшись з нею особисто, вони розуміють, що їм розповідали відверті нісенітниці.

Ольга Цибульська розповіла, що про неї говорять в шоу-бізнесі

За словами Ольги Цибульської, на все це вона просто посміхається. Також вона сама до кінця ніколи не знає того, що саме про неї вигадують. А тому, вона не боїться ніяких кліше. Також вважає, що плітки людей, то лише думка, а не факт. І вірить, що позитивний масштаб в людині може побачити лише той, хто сам є цим масштабом.

“Свобода бути собою нестерпна для тих, хто ніяк на це не наважиться”, – пояснює знаменитість.

Допис Ольги Цибульської про все це на її сторінці в соцмережі Instagram дуже сильно сподобався її підписникам. Вони зазначають, що люди пліткуватимуть завжди. А пліткують переважно про тих, хто досягнув якогось успіху і масштабу. Далі всі вже забули про плітки і почали писати зірці, що їй дуже сильно пасує той злегка “рудий” колір волосся, який вона нині має. Співачку називають гарною, неперевершеною, розкішною і справжньою жінкою.

Як відомо, Ольга Цибульська стала відомою завдяки тому, що стала переможницею першої української “Фабрики Зірок”. Це сталося ще в 2007 році. Вона виконувала пісні в дуеті з Олександром Бодянським. Їх тандем проіснував протягом двох років Після цього Ольга Цибульська розпочала сольну кар’єру та стала ведучою однієї з відомих радіостанцій України, назву якої зараз називати не бажано. Виконувала пісні Цибульська разом із співаком DZIDZIO. Ще вона створює різні проєкти та не припиняє розвиватися.