Рубрики: Новини
29.08.2023 09:53

Лілія Ребрик розповіла, як підтримує стосунки з Андрієм Диким протягом 11 років шлюбу: “Сімейні кризи”

У інтерв'ю телеведуча поділилася секретами щасливої родини, а також розповіла, які поради психологів не поділяє. За 11 років шлюбу Лілія визначила свою формулу щастя.
Поділитися

У грудні минулого року телеведуча Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким відсвяткували сталеве весілля. За 11 років подружжя навчилося розуміти одне одного з півслова, висловлювати свої почуття та підтримувати свою половинку.

Лілія Ребрик поділилась секретами сімейного щастя

Лілія зізналась, у їхній сім’ї панує спокій. Вони з чоловіком ідеально доповнюють одне одного, до чого прагнули та чому вчилися всі 11 років спільного життя. Зараз подружжю не страшні кризи, адже це не їхня історія.

“Я це дуже ціную і дякую чоловікові за таку можливість – бути вдома у спокої”, – поділилася Ребрик.

Лілія Ребрик поділилась секретами сімейного щастя

Телеведуча зазначила, хвалити чоловіка потрібно лише за власним бажанням, щиро, а не за порадами психологів. Жінка вважає, чоловік – доросла людина та має отримувати похвалу заслужено.

“Не треба хвалити. Все має йти від серця”, – відмітила Лілія.

Нагадаємо, пара закрутила роман та танцмайданчику шоу “Танці з зірками” у 2011 році. В тому ж році пара побралася. Через закоханість Лілія Ребрик та Андрій Дикий покинули своїх партнерів. А вже у 2012 році Ліля народила чоловікові доньку Діану. Пізніше, у 2018 році лелека приніс до родини поповнення, другу донечку Поліну.

Лілія Ребрик поділилась секретами сімейного щастя

Після початку повномасштабного вторгнення стосунки пари тільки покращилися. Жінка зблизилася з чоловіком ще більше. Раніше безстрашна Ліля стала боятися самостійно виходити з дому, адже їхати до міста доводилось через ліси у темряві. Тож телеведуча, як ніколи, потребувала уваги чоловіка. Андрій підтримав дружину, чим вкотре довів своє кохання.