Рубрики: Новини
21.09.2023 11:43

Втер носа Кацуріну і Дорофєєвій: Дантес показав як виховує дітей нової коханої Даші Кацуріної

Відомий співак Володимир Дантес нещодавно розлучився з екс-учасницею гурту "Время и Стекло" Надею Дорофєєвою. Артист показав дітей нової коханої та розповів як вони проводять час разом
Поділитися

Розлучення

Проблеми у стосунках з Дорофєєвою почались ще у 2021 році, проте пара не бажала виносити це на широкий загал. В інтерв’ю для Маші Єфросиніної, Дантес згадав життя до повномасштабного вторгнення. Цю розмову так і не опублікували, проте інтерв’юерка відзначила, що вже тоді відчувалась певна напруга між Володимиром та Надею.

Після початку повномасштабної війни, пара все ж наважилась поділитись з аудиторією новиною про розлучення. Як пригадує Дантес, у їх сім’ї виникли непередбачувані труднощі. Спочатку зірки спробували трохи “відпочити” та жити окремо, але з часом зрозуміли, що стосунки на межі розриву

Нова кохана

Згодом стало відомо, що виконавець Міша Кацурін також розлучився з дружиною, блогеркою Дашею Кацуріною. Як виявилось, пари помінялись партнерами. А Дорофєєва та її новий обранець вже встигли одружитись.

Дантес показав як виховує дітей нової коханої Даші Кацуріної

Діти Кацуріних

За ці роки спільного життя, у Кацуріних народилось двоє дітей – семирічна донька Олександра та дворічний син Іван. Як неодноразово зізнавався Дантес, дітей він не хоче. Тому артист здивував та приємно вразив шанувальників милими взаємодіями з дітьми нової коханої. Володимир публікував допис у Instagram, де сидить біля дитячого басейну. Співак пише:

“Сподіваюсь, дуже скоро вони знов тут влаштують безлад)))”

Кацуріна вирішила прокоментувати публікацію та нагадати Дантесу, як той спочатку не хотів купувати надувний басейн, а потім все-таки приїхав з ним та насосом до дітей.

Дантес показав як виховує дітей нової коханої Даші Кацуріної

Я виховую дітей

Нещодавно Володимир Дантес випустив нову пісню, що швидко стала трендом у TikTok. Трек під назвою “Я виховую дітей”. Пісня стала справжнім гімном усіх мам. Відеозаписами своїх дітей поділилось вже понад 5 тисяч користувачів. Сам Дантес також показав кадри на яких проводить час із Олександрою та Іваном.

Коментатори пишуть:

“Мабуть, перший чоловік, якому розлучення пішло на користь”

“Тобі так личить бути татом”