|
21.11.2023 08:09

Подружні зради і ультиматум п’ятикурсниці: особисте життя Олександра Пономарьова після розлучення з Мозговою

Наразі співак Олександр Пономарьов не розповідає про своє особисте життя. Відомо, що серце талановитого виконавця зайняте. Проте, він не бажає розповідати хто його обраниця та не висвітлює спільні фото. Але, ЗМІ відома історія його двох невдалих шлюбів.

Першою обраницею та офіційною дружиною Олександра стала Олена Мозгова. Жінка займається продюсуванням. Пара познайомилася на світському вечорі після фестивалю. Після чого у них закрутився роман. Але Пономарьов не сприймав стосунки серйозно. Проте, після народження спільної доньки Євгенії, його ставлення до Олени змінилося.

Олександр Пономарьов розповів про причини розлучень з дружинами

Пара прожила у шлюбі 10 років. Навіть більше, чоловік удочерив доньку Олени від першого шлюбу Зою та замінив їй рідного батька. Чоловік ніколи не розділяв дітей та ставився до падчерки, як до рідної доньки. Навіть, після розлучення з Мозговою, в них збереглися теплі відносини.

Олександр Пономарьов розповів про причини розлучень з дружинами

Подружжя зізнається, в їх житті не було кохання. Більше пару пов’язували взаєморозуміння та повага. А Олександр розповів, що причиною розлучення стали зради Олени, які він не зміг пробачити.

Другим став шлюб зі студенткою. Вони одружилися незабаром, після розлучення Олександра. Обраниця Пономарьова Вікторія Мартинюк на той час навчалася у КНУ імені Шевченка. А за пів року після весілля, вона народила коханому сина. Хлопчика назвали на честь батька.

Олександр Пономарьов розповів про причини розлучень з дружинами

Проте, й другий шлюб з часом розпався. Олександр розповів, що кохана поставила йому роковий ультиматум – або вона, або донька. Женя на той час проживала з артистом. Чоловік не зміг зрадити доньку та обрав її. А ревність Вікторії до найближчої людини, зруйнувала їх подружжя.