Співачка Анастасія Приходько публічно розкритикувала Потапа та його творчість: “Вважаю, що це просто ганьба”

Українська співачка не приховує своєї "любові" до Потапа. Вона неодноразово висловлювалася на рахунок відомого репера й цього разу не оминула його теплим слівцем.

Відома виконавиця Анастасія Приходько не один раз коментувала дії репера та продюсера Потапа. Неприязнь жінки викликана поведінкою Олексія, що за словами співачки ганьбить Україну та українську культуру. Своїми думками з приводу поведінки Потапа, вона поділилася з проєктом “Наодинці“.

Своє відношення до Потапа, Приходько сформувала ще у далекому 2011 році. За словами зірки, тоді репер неодноразово некоректно висловлювався в її бік. А з початком війни у 2014 році, ця неприязнь, ще більше загострилася. Виною всьому дивні витівки Потапа.

Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки
Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки

Настя й досі не може забути його витівку у 2014 році. Нагадаємо, тоді репер у складі дуету “Потап та Настя” поїхав до москви для вручення премії. Під час вручення, співак зняв штани на сцені та подякував росіянам за теплий прийом. Артистка вважає це недоречним, в той час, коли на сході України проводилися бойові дії.

“Я вважаю, що він просто принизив всю Україну таким чином. Для мене це дуже образливий вчинок”, – розповідає Приходько.

Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки
Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки

Подальші дії музиканта також викликають у Анастасії тільки зневагу. Вона вважає, що такий артист не може представляти Україну на міжнародній музикальній арені. А його виступи приносять шкоду українській культурі. Його виступи та спілкування з росіянами не красять його, як українця.

“Його поїздки, його зустрічі з росіянами, і те, що він зараз творить, говорить і випускає. Я вважаю, що це просто ганьба нашої країни”, – стверджує Настя.

Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки
Приходько різко висловилася про Потапа та його останні вчинки

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?