|
29.11.2023 09:33

Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі – британська їжа посприяла

Автор: Юлія Ящук

Українська артистка Оля Полякова поділилася з фанами невтішною новиною, оскільки на відпочинку в Занзібарі Маші стало зле. Про це зіркова мама поділилася у своєму блозі соціальної мережі Instagram.

Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Спеціаліст оглядав живіт 18-річної Маші, спілкувався з нею, намагаючись виявити причину погіршення самопочуття. Спочатку Оля Полякова не вдавалася у подробиці, лише показала кадри, як разом діставалися до госпіталю. Виявилося, що лікар навчався в Україні, в місті Суми.

Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Згодом співачка разом з донькою повідомила шанувальникам, що ж насправді сталося. В Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Виконавиця зауважує, що на Занзібарі взагалі не зустрічається такої болячки ні в старих, ні в молодих.

На її думку, причиною погіршення стану доньки є британська їжа, яку вона вживала протягом року, тому що до цього, Оля переконує, що зі здоров’ям все було в порядку. Закликала підписників слідкувати за своїм харчуванням та самопочуттям.

“У Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Те, що жовчнокам’яна болячка на Занзібарі взагалі не зустрічається, представляєте, в них немає цієї болячки. В нас в країні дуже омолодилася ця болячка. Думаю, що причиною є британська їжа, яку Маша вживала цілий рік, тому що до цього у неї все було в порядку. Тому, що я можу сказати, треба слідкувати за своїм здоров’ям, за своїм харчуванням”, – розповіла співачка.

Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Нагадаємо, у розмові зі Славою Дьоміним артистка Оля Полякова розсекретила, чим займається її чоловік, український бізнесмен Вадим Буряковський. Коханий зірки раніше придбав завод, який зараз займається виготовленням снігоприбиральних машин та сміттєвозів.