Маша Полякова показала кулінарні таланти мами Олі: спекти такий пиріг та рулети зможе не кожна господиня

Донька української артистки Олі Полякової Маша показала кулінарні таланти своєї зіркової мами. Виявилося, що Полякова має прекрасні здібності до випічки.

Неодноразово серед балачок пересічних громадян можна почути, що знаменитості з шоу-бізнесу не готують, не прибирають та всі свої обов’язки делегують хатнім помічникам. Відома українська співачка розвіяла хибні стереотипи суспільства та взялася до приготування смачного яблучного пирога та рулетів.

Маша Полякова
Маша Полякова показала кулінарні таланти мами Олі

Так, 18-річна донька співачки Маша Полякова оприлюднила цьому відеопідтвердження на прохання зіркової мами. На першому відео підписники Маші розгледіли красивий пиріг з яблучною начинкою. За словами Олі, в неї вийшов тарт татен, тобто перевернутий пиріг з карамеллю:

“Мама сказала зняти красивий пиріг, який вона приготувала. Це тарт татен, перевернутий пиріг з карамеллю”.

В наступній Instagram-Stories Маша показала ще й рулетики, які за словами зіркової мами та її доньки, мають дуже вишуканий аромат. Тож, бачимо, що українська виконавиця Оля Полякова є люблячою матусею для дітей та хорошою господинею для свого чоловіка, яка у вільний час і поприбирає, і наготує.

Нагадаємо, що у новому випуску шоу “Дорослі дівчата” Оля Полякова зізналася своїй подрузі, співведучій проєкту Маші Єфросиніній та всім глядачам, що чоловік, український бізнесмен Вадим Буряковський любить її з великою силою. Це підтверджується тим, що він захоплюється майже всім, що вона робить, навіть, коли ситуації дещо незручного характеру.

Узаконити свої стосунки шлюбом пара наважилася у 2004 році. Також відомо, що подружжя виховує двох доньок: Марію, яка народилася у 2005 році та Алісу, 2011 року народження.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.