|
15.12.2023 13:58

“Катани лише не вистачає”: 49-річна Олена Мозгова вразила фото з короткою стрижкою та в японському кімоно

Ось уже багато років продюсер Олена Мозгова веде особисті сторінки в соціальних мережах, де розповідає про все, що відбувається в її житті. Сьогодні основним майданчиком для спілкування із шанувальниками вона обрала Facebook, де безперешкодно висловлюється на актуальні теми про війну, а також розповсюджує інформацію про збори для ЗСУ. Іноді у своєму мікроблозі продюсерка ділиться рецептами, публікує фотографії своєї дочки Соломії, а от знімки з молодим чоловіком – співаком Девідом Аксельродом останнім часом зникли, як і свіжі знімки Олени.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод

Однак днями у Facebook Мозговій з’явилася фотографія, яка була зроблена напередодні, під час її візиту на один із заходів. У кадрі знаменитість позувала в ефектній японській сукні-кімоно чорного кольору із широким червоним поясом. Доповнили образ коротка стрижка, яка була зачесана назад та стриманий макіяж. Увагу привертало патріотичне татуювання на руці та кільце з величезним каменем, а також практично невпізнанне обличчя Олени, яке, зважаючи на все, вона трохи “прикрасила” за допомогою фотошопу.

Олена Мозгова вразила фото з короткою стрижкою та в японському кімоно

“Японці кажуть: “Якщо у твоєму житті не траплялося жодної кризи, яку важко пережити – тобі слід купити ці переживання за великі гроші”, – підписала фото Олена та додала, що давній народ знає, що мудрість приходить до людини не з народження чи з віком, що мудрість – це набутий у важких ситуаціях досвід.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато шанувальників Мозгової погодилися з давньою японською мудрістю, а також не забули написати компліменти її неймовірно стильному образу.

“Ти – красуня, ззовні та зсередини! Надзвичайна, сильна і мудра!”, “Вау, яка краса. Шикарно виглядаєте! Катани лише не вистачає”,- писали у коментарі, на що Олена відповіла, що “невдовзі буде”.

Зазначимо, що нещодавно Мозгова зізналася, що їй дуже подобається японський стиль в одязі, що віна просто закохалася у кімоно, тому що вони зручні і красиві одночасно.

А що ти скажеш із цього приводу?