|
10.01.2024 18:14

Павло Зібров розсекретив, чому покійний Віталій Білоножко тривалий час не виходив на сцену: “Міг вмерти”

Так, 9 січня стало відомо про те, що Народний артист України Віталій Білоножко спочив вічним сном. Про обставини його смерті відомо не було. Втім, колеги зірки доволі швидко відреагували на новину.

Зокрема, Павло Зібров оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення, в якому зізнався, що втратив близького друга, а також розповів про ніжні та наповнені повагою взаємини.

Павло Зібров розповів, чому Віталій Білоножко не виступав

Павло Зібров розповів, чому Віталій Білоножко не виступав

За словами Павла Михайловича, Віталій останні роки свого життя провів у розкішні оселі під Києвом, де в нього був власний сад, а також можливість доглядати за птахами.

Також він поділився думкою про те, що на його закрити образ життя вплинуло декілька речей: пандемія, коронавірус, яким він перехворів, а також події в Україні, які він дуже важко переносив.

“Гарний будинок, сад, птахи – і йому було комфортно, – заявив у коментарі співак. – Та ще й цей клятий ковід! Ледве не помер від нього. Де підхопив? На концерті. Тому Віталіка можна було зрозуміти”

Марина Зіброва долучилася до спогадів свого чоловіка і також зізналася, що Віталій вже мав мене добра здоров’я, а тому не надто рвався на сцену.

Виявляється, що останні сім’ї бачилися ще до пандемії, тобто приблизно 4 роки тому. Попри

Павло Зібров розповів, чому Віталій Білоножко не виступав

це обидва згадують про Віталія з великою теплотою та трепетом у серці.

Нагадуємо, що минулого року Україна втратила велику кількість знаменитих артистів. Зокрема, найбільшого шуму наробила смерті Ніна Митрофанівна Матвієнко, яка померла досить раптово та неочікувано для багатьох шанувальників. Виявляється, жінка боролася з раком. Так само позаминулого року Руслана Писанка пішла через онкологію.

Примітно, що Віталій Білоножко користувався великою популярністю не тільки серед українських слухачів, але і серед своїх колег. Його обожнювали навіть найжорсткіші критики.