Арсен Мірзоян дізнався про це з Мережі: Тоня Матвієнко поцілувалась з вусатим Павлом Зібровим в губи (ФОТО)

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко заінтригувала мережу новою фотографією, на який цілується не із законним чоловіком. Усі деталі в статті.

Можна сказати, що кар’єра Тоні Матвієнко та її особисте життя почали розвиватися одночасно. Так, естрада подарувала їй не тільки улюблену роботу, але й коханого чоловіка, з яким вона познайомилася на проекті.

На той момент Арсен Мірзоян був одруженим та виховував у цьому шлюбі 2 дітей. Та коли мова заходить про справжнє кохання, то побороти себе дуже важко. Арсен зізнався, що спочатку прийняв рішення про ретельний аналіз щодо ситуації в його особистому житті. Мірзоян зізнався, що намагався об’єктивно дивитися на цей роман і думав, що бурхливі почуття можуть пройти. Мовляв не хотів ризикувати своєю сім’єю заради цього.

Тоня Матвієнко поцілувалась з вусатим Павлом Зібровим в губи

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії
Тоня Матвієнко поцілувалась з вусатим Павлом Зібровим в губи

Але вже через рік стало зрозуміло, що він не тільки не може розлюбити свою коханку, але й закохається в неї сильніше. Так було прийнято рішення про розлучення. В останньому своєму інтерв’ю Мірзоян зізнався, що його колишня дружина досі на нього ображається, хоча усі питання між ними давно вирішені.

Тоня Матвієнко в свою чергу ніколи не говорила про почуття жалю чи солідарності з жінкою, яка колись втратила через неї свого чоловіка. Зараз співачка та її благовірний виховують маленьку донечку Ніну, і не так давно пережили свою найпершу спільну втрату. Мова йде про смерть Ніни Митрофанівни.

Тоня зізналася, що її чоловік хотів бути поруч, але не зміг підтримати дружину через гастролі. У цьому питанні Тоня Матвієнко залишилася ледь не сам на сам зі своїм горем.

Тоня Матвієнко поцілувалась з вусатим Павлом Зібровим в губи

Можна помітити, що при цьому вона повільно, але впевнено приходить до тями. Наприклад, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зʼявилося смішне відео, на якому вона цілується в губи з Павлом Зібровим.

Звісно, вусань не відмовив собі у задоволенні чмокнути дочку легенди української естради, але межі не переходив.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.