|
05.02.2024 10:04

“Бували непорозуміння, що іскри летіли”: 61-річний Ігор Кондратюк відверто розповів про сварки з дружиною

Шоумен Ігор Кондратюк не вважає за потрібним розповідати подробиці свого особистого життя та зрідка показує жінку та дітей. Проте, на інтерв’ю Славі Дьоміному, чоловік привідкрив завісу та зізнався, чи були негаразди у стосунках з дружиною.

Продюсер повідомив, що жодного разу їх стосунки не переживали кризу, тим паче ні він, ні дружина не думали про розлучення. Звісно, як і в кожній родині, вони мають теми для суперечок. Зазвичай, пара має різні погляди на робочі питання, тому можуть виникати непорозуміння. Одним з таких випадків був вихід проєкту “Американський шанс”. Тоді Ігор “влетів” на кругленьку суму.

“Ми майже поскандалили після програми “Американський шанс””, – згадує Ігор.

Ігор Кондратюк розповів про сварки з дружиною

Проте, за словами ведучого, немає нічого, що неможливо вирішити. Тому подружжя завжди в змозі знайти спільну мову та залагодити конфлікт. Вони багато пройшли разом, тож сперечатися через побутові речі не вважають за потрібне.

“На межі ні разу. А так, щоб непорозуміння – вони бували. При чому непорозуміння бували в робочих моментах”, – зізнався Кондратюк.

Ігор Кондратюк розповів про сварки з дружиною

Нагадаємо, Кондратюк познайомився зі своєю обраницею на роботі. Тоді у пари зав’язався роман. Пізніше, закохані узаконили свої відносини. Зараз вони виховують трьох дітей. Двох Олександра народила у шлюбі з продюсером, а старший син Сергій від її першого чоловіка. Нині, їх донечка Поліна навчається за океаном, у США й стане інженером космічних систем. А сини живуть у Києві. Сергій займається монтажем соціальних роликів, а Данило блокчейном.