Професія, що буде приносити гроші: Макс Барських розповів, яку кар’єру йому нав’язували близькі у дитинстві

Нині відомого артиста направляли на зовсім інший шлях. Яку професію обирали для майбутнього співака рідні та про що він мріяв у своєму дитинстві?

Відомий український виконавець Макс Барських зізнався, що у дитинстві його закликали обрати зовсім інше майбутнє. Відвертостями чоловік поділився на допрем’єрному прослуховуванні свого альбому “Зорепад” з редакцією ТСН.ua. Тому, пропонуємо дізнатися, які професії пропонували майбутньому артисту.

Макс Барських розповів, яке майбутнє йому нав'язували у дитинстві
Макс Барських розповів, яке майбутнє йому нав’язували у дитинстві

Макс розповів, що з дитинства його манила сцена. Ще у зовсім юному віці він уявляв себе відомим співаком та хотів підкорювати слухачів своєю музикою. Проте, рідні артиста не були у захваті від амбіцій хлопця. І мама, і сестра вмовляли його вступити на морську спеціальність. Це й не дивно, адже Барських родом з Херсону, де бути моряком популярна та досить дохідна професія.

“Мені казали йти до мореходки. Казали, що треба вибирати таку професію, що буде приносити гроші”, – задує виконавець.

Макс Барських розповів, яке майбутнє йому нав'язували у дитинстві
Макс Барських розповів, яке майбутнє йому нав’язували у дитинстві

Проте, чоловік швидко зрозумів, що такий шлях не для нього. Він не хотів гнатися за грошима. А на думку шкільної вчительки Макса, талантом він не блищав. За словами жінки, чоловік не мав голосу, тож йому не варто навіть пробувати себе у ролі співака. Попри думки та настанови оточуючих, чоловік обрав творчість.

“У першому класі мені сказали, що у мене немає голосу. А я думав: “Блін, як так?”” – розповідає чоловік.

Макс Барських розповів, яке майбутнє йому нав'язували у дитинстві
Макс Барських розповів, яке майбутнє йому нав’язували у дитинстві

Макс Барських зміг доказати, що навіть рідні та близькі люди можуть помилятися. Він показав, якщо ви чогось сильно хочете, потрібно йти до своєї мрії, попри перешкоди. Наразі, він успішний артист, який збирає повні зали на концертах, його кліпи мають мільйони переглядів, а пісні наспівують тисячі.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?