40-річний Дзідзьо розповів, яку жінку шукає після розлучення зі Славією: “Працюю над тим, щоб бути щасливим”

Відомий український виконавець понад 20 років був у шлюбі. Проте, наразі його серце вільне, а чоловік присвячує вільний час роботі та близьким.

Більш як два роки тому, відомий український артист Михайло Хома розлучився з дружиною. З Ярославою Притулою, він був у шлюбі понад 20 років. Проте, випробування славою виснажили пару та вони вирішили відпустити одне одного.

Як співак пережив розлучення та чи шукає нові відносини, чоловік розповів програмі “Зірковий шлях“. Дзідзьо зізнався, що почав більше часу приділяти собі, частіше дзвонити мамі. Він насолоджується новими захопленнями та звертає увагу на приємні дрібниці.

“Зараз я звернув увагу на себе, на те, що мені подобається. Не комусь, а мені”, – розповідає Михайло.

Дзідзьо розповів, якою має бути жінка його серця
Дзідзьо розповів, якою має бути жінка його серця

Хома намагається стати щасливішим та зізнається, має відкрите серце. Він не проти зустріти нове кохання та віднайти особисте щастя. Окрім того, він вже зрозумів, яка жінка йому потрібна. Він впевнений, що вона має бути мила та цінувати його за людські якості. Артист впевнений, що відразу впізнає свою долю. На його думку, споріднені серця тягнутимуться одне до одного. Тож, пропустити кохання неможливо.

“Я працюю над тим, щоб бути щасливим. Жінка повинна бути милою. Мені достатньо, щоб я любив людину не за щось. І щоб мене любили не за мою популярність”, – наголошує співак.

Дзідзьо розповів, якою має бути жінка його серця
Дзідзьо розповів, якою має бути жінка його серця

Нагадаємо, колишня дружина співака Славія, розповіла, чому їх стосунки зійшли нанівець. За словами жінки, Дзідзьо не підтримував її у професійному зростанні та всіляко приховував її таланти. Щобільше, пара публічно кидала завуальовані звинувачення одне одному. А пісня Славії “Я тобі не мамка”, говорить сама за себе.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.