|
05.02.2024 15:58

Пишуть, що фарбується та молодиться: 66-річний Павло Зібров вперше зізнався про уколи краси – “Трохи є…”

Улюбленець публіки Народний артист України Павло Зібров зізнається, що не хоче старіти, тому зробить усе, щоб якнайдовше зберегти молодість. Про це знаменитість уперше розповів в інтерв’ю проєкту “33 питання від Люкс Фм”. У коментарі співак зазначив, що найчастіше про нього пишуть про те, що він фарбує волосся, молодиться, робить пластичні операції на обличчі та постійно ходить у салон краси, щоб колоти ботокс.

66-річний Павло Зібров вперше зізнався, які процедури краси робить собі

“Операції не роблю, а ботокс, безумовно, трохи є…”, – зізнався 66-річний співак – “Якщо не робити, я був би зі зморшками. Все-таки в мене вже вік…”, – сказав Зібров журналістам.

Співак не став вдаватися до подробиць, тому, як давно він ходить до косметолога, замовк.

У розмові трохи зачепили тему його зовнішнього вигляду та стилю. Артист не приховує, що весь одяг уже багато років купує йому кохана дружина Марина, з якою вони разом уже близько 30 років.

Павло та Марина Зіброва

Зазначимо, що протягом своєї кар’єри Павло Зібров з’являється на сцені приблизно в тому самому стилі, натомість у повсякденному житті його образи відповідають усім модним стандартам. Наприклад, на інтерв’ю Зібров прийшов у яскравому светрі з принтом із написом “BOSS” та із зав’язаним хвостом, що виглядало дуже по молодіжному.

До речі, судячи з фото в мікроблозі, артист любить яскраві сорочки та костюми, які ідеально підкреслюють його не менш яскраву та неординарну зовнішність.

А що ти скажеш про стиль та зовнішність Павла Зіброва?

Нагадаємо, що раніше Павло Зібров хвалився своїм урожаєм і показував своїм шанувальницям, що виросло у нього в саду та городі.