|
20.03.2024 12:30

Не лише Джамала зважилася на поповнення: які зірки українського шоу-бізнесу вже скоро стануть батьками?

Джамала і Сеїт-Бекір Сулейманов

Вже традиційною для співачки, стала звичка оголошувати про своє цікаве положення під час Нацвідбору на Євробачення. Саме так вона розповіла про дві свої перші вагітності, так і оголосила про третю.

У неї з коханим чоловіком вже є два синочки – Емір та Селім. Малеча з нетерпіння очікують на появу братика та вже готують для нього речі. До речі, про стать майбутньої дитини, жінка оголосила під час отримання Шевченківської премії, словами класика. “А буде син, і буде мати”, оголосила Джамала зі сцени.

Євген Кот і Наталя Татарінцева

Для хореографа та гімнастки майбутня дитина стане першою. Більш того, Наталі довго не вдавалося завагітніти. Щоб народити омріяну дитину, парі довелося звертатися за допомогою до лікарів. З рештою, вони допомогли та Татарінцева завагітніла.

Нещодавно, подружжя влаштували грандіозне свято. На гендер-паті зібралися близькі друзі та родичі зірок. В кінці вечора, вони оголосили стать майбутньої дитини – у пари буде дівчинка.

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд

Учасник першого сезону популярного реаліті “Холостяк” вже давно емігрував до США. Саме там чоловік зустрів своє справжнє кохання. Перша дитина пари  народилася у 2017 році. Друга дитина подружжя далася дуже складно.

Пета мала два викидні та пройшла два курси штучного запліднення. У червні 2023 року вони друге стали батьками. Проте, схоже вищі сили приготували для родини ще один подарунок. Тому, коли пара дізналася, що жінка знову у положенні, щастю та радості не було меж.