Молода дружина Павліка приголомшила заявою про стосунки з мамою: “Як мене виховала, таку дочку і має”

Блогерка Катерина Репяхова відверто поговорила з підписниками на тему сімейних відносин. Хоча у жінки не склалися стосунки з батьком, стосунки з мамою ідеальні."

Катерина Репяхова, дружина та за сумісництвом концертний директор Віктора Павліка, відкрито спілкується зі своїми підписниками в Instagram. Жінка не соромиться відповідати на питання шанувальників та відверто відкриває сторінки особистого життя.

Катерина має відкриті та теплі стосунки з мамою. Проблеми батьків та дітей вічна, тому, підписників зацікавило, яким чином можна досягти такого порозуміння між різними поколіннями. За словами жінки, це досягнення належить виключно її неньці.

“Все завдяки мамі. Вона мені подарувала щасливе дитинство. Ми нещодавно сиділи і мама розповідала про свої дитячі образи на маму та бабусю. І я поставила собі питання, а які були мої дитячі обіди на маму?! І я не згадала ні однієї, клянуся вам”, – зізналася Катерина.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

Блогерка пишається своєю матір’ю. Вона зізнається, що хоче та намагається бути такою ж чуйною та доброю, як вона. Жінка згадує, що погано навчалася в школі. Проте, мама ставилася до цього з розумінням та підтримувала доньку.

“Я погано вчилася у школі і жодного разу не почула від мами нарікання за це”, – розповіла Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

Також, Катя розповіла про свою першу серйозну поразку в житті. Після закінчення школи, жінка мріяла вступити до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенка Карого. Проте, не змогла пройти 4 тур конкурсного відбору. Зараз, блогерка рада, що життя склалося інакше, але тоді, Катерина була у розпачі від провалу.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

Після навчання в КНУ ім. Шевченка, Репяхова отримала свою першу роботу. Вона стала директоркою гастрольної діяльності відомого на всю Україну Дмитра Карпачова.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

І на останок, Катерина Репяхова розповіла підписникам, що планує другу вагітність. Вона кожного дня думає про народження донечки. Невже у родині відомого артиста скоро буде поповнення?

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

Схожі статті

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.