“Стосунки закінчились”: переможець “Танців з зірками” Макс Леонов розійшовся з дружиною після 11 років шлюбу

Хореограф зізнався, що вже рік живе по-холостяцьки. Виявляється чоловік зовсім не контактує з колишньою, з якою прожив 11 років у цивільному шлюбі.

Учасник популярного проєкту “Танці з зірками”, хореограф Макс Леонов розповів про зміни у своєму особистому житті. Чоловік повідомив, що вже рік зовсім не спілкується з колишньою дружиною Юлією. Про це він розповів YouTube-каналу “СК Life”.

Макс зізнається, що стосунки пари переживали кризу. Попри спільні зусилля, покращити ситуацію не вдалося. Тому пара вирішила розбігтися, аби не заважати щастю один одного.

“З кожним днем все ставало у відносинах дедалі гірше. Помітили, що в парі немає розвитку”, – зізнається Леонов.

Макс Леонов повідомив, що розійшовся з цивільною дружиною
Макс Леонов повідомив, що розійшовся з цивільною дружиною

Ще у 2011 році у стосунках пари пішла тріщина. Тоді, Макс розповів на широкий загал, що зраджував кохану. За словами хореографа, його роман тривав цілий рік. Все могло продовжуватися, але жінці, до якої “бігав” чоловік, набрид статус коханки. Вона вирішила поставили питання ребром. А коли Леонов відмовився кидати цивільну дружину, самостійно написала Юлі й підтвердила свої слова спільними з чоловіком фотографіями.

Скандал був суровим, але зрештою Юля охолола та вирішила пробачити невірному обранцю. Вона дала їх стосункам другий шанс. Більш того, стосунки ніби почали налагоджуватися. Макс навіть освідчився й пара готувала весілля.

Макс Леонов повідомив, що розійшовся з цивільною дружиною
Макс Леонов повідомив, що розійшовся з цивільною дружиною

Проте, ідилія тривала не довго, вже у січні цього року, хореограф зізнався, що у парі не все ладно. Зокрема, на стосунки сильно вплинула повномасштабна війна. Подружжя намагалися налагодити спільне життя, проте марно. Вони винести шикарний досвід та підуть далі різними шляхами.

“Стосунки закінчились. Ми з дружиною більше не разом”, – повідомив чоловік.

Макс Леонов повідомив, що розійшовся з цивільною дружиною
Макс Леонов повідомив, що розійшовся з цивільною дружиною

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.