|
30.03.2024 09:33

Андрій Джеджула показав 15-річного сина Даніеля після операції та повідомив, що сталося: “Без ускладнень”

Відомий шоумен Андрій Джеджула показав свого сина Даніеля у лікарняній палаті. Чоловік поділився знімками та короткими відео зі своїми підписниками в Instagram.

Виявляється, син телеведучого спеціально приїхав до Києва, задля операції. Наразі він мешкає за кордоном зі своєю мамою – співачкою Сантою Дімопулос. Хлопцю зробили септопластику. Завдяки цій операції, Даніель зможе краще дихати. Джеджула показав сина вже після оперативного втручання. Хлопець почуває себе добре.

“Септопластика – це операція, за допомогою якої здійснюється корекція викривленої носової перегородки. Операція у сина пройшла без ускладнень”, – розповів Андрій.

Андрій Джеджула показав сина Даніеля у лікарні

Цікаво, що проблеми з носовою перегородкою у Даніеля від батька. Свого часу, Андрій також проходив через операційне втручання лікарів. А операцію шоумену проводив той самий лікар, що і Даніелю.

Зараз чоловіки вже вдома. Данієля виписали з лікарні на наступний день після операції. Він почуває себе чудово. А Андрій поділився цікавим фактом. Під час втручання, анестезіолог запитав у хлопця, наркоз з яким смаком він хоче. Юнак обрав полуницю, і дійсно відчув її. Проте, насправді газ, що вдихає пацієнт, абсолютно не має ні смаку, ні запаху. Тож, це все психосоматика. Тому, завжди пам’ятайте, думки матеріальні.

“Ніколи не кажіть якісь брудні речі. Кажіть, що хочете, щоб смакувало чимось приємним, якщо не дай Боже, вам потрібно буде зробити операцію. Пам’ятайте, тут думки дуже й дуже матеріальні. І все що ви собі нафантазували, саме те ви і будете відчувати”, – підсумував шоумен.