Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Популярний український артист Артем Пивоваров почав свою музичну кар’єру у 2016 році, випустивши трек “Моя ніч”. Не знаємо, чи сподівався на такий успіх виконавець, проте чоловік стрімко почав підкорювали серця слухачів. Зрозумівши, що доля повернулася до нього обличчям, співак продовжив свій творчий шлях. З того часу, він не полишає українські хіт-паради. Його концерти зажди збирають повні зали, а відеокліпи набирають мільйони переглядів на YouTube.

Артем Пивоваров офіційно попросив вибачення перед хейтерами
Артем Пивоваров офіційно попросив вибачення перед хейтерами

Чоловік навчився закохувати глядача не тільки своїм співом, а й незабутньою енергетикою. Ті, хто відвідав його концерти наповнюються драйвом та випромінюють позитив. Артист повністю віддається своїй справі. Більш того, через свою “рухливість” на сцені, під час одного з концертів, співак пошкодив ногу.

Артем Пивоваров офіційно попросив вибачення перед хейтерами
Артем Пивоваров офіційно попросив вибачення перед хейтерами

Ті ні широкий репертуар співака, ні його заряд, ні волонтерська робота не вдовольняють хейтерів. Вони буквально переслідують чоловіка. Під кожним відео з його участю можна знайти глядачів, яким не подобається його творчість. Основні претензії висловлюють, як раз, до його харизми. Ким тільки не називали виконавця.

Артем Пивоваров офіційно попросив вибачення перед хейтерами
Артем Пивоваров офіційно попросив вибачення перед хейтерами

Чоловік періодично відповідає хейтерам на своїх сторінках у соціальних мережах. Одного разу, він не витримав та зняв відео, у якому “перепросив” за свою поведінку. Артем розповів про свої досягнення за 2022-2023 роки. Таким чином, він дав зрозуміти, що його дивують та ображають претензії до його творчості.

@artempivovarov

Офіційне вибачення ‼️‼️‼️ #артемпивоваров🔥 #оголошення

♬ Маніфест – Артем Пивоваров

А ось актор Євген Янович творчо підійшов до питання хейту. Він запросив Пивоварова на своє шоу “20:23” та запропонував йому заспівати пісню, складену з коментарів. Артем не просто виконав композицію, він зробив це так, що підписники просили випустити її у ротацію.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.