|
03.04.2024 11:07

Вдало вийшли заміж: Ассія Ахат, Камалія та Онуфрійчук – відомі українки, які зустріли принца на білому коні

Камалія та Мохаммад Захур

У 2003 році пакистанський мільйонер Захур зміг хитрістю заманити жінку до шлюбу. Проте, судячи з того, що вони щасливо прожили разом 20 років, вона не була проти. У шлюбі співачка народила двох прекрасних дівчат-двійняшок – Арабеллу та Мірабелу.

Камалія показала свого чоловіка-мільйонера

Справжнім шоком для шанувальників зірки стала новина про розлучення подружжя. Змінами в особистому житті поділилася Камалія минулого року. Попри розлучення, колишні часто спілкуються та підтримують теплі стосунки заради спільних дітей.

Ассія Ахат та Ігор Баленко

Відома скрипачка Ассія Ахат стала найпопулярнішою українкою у своїй діяльності. Її спів і виступи на електроскрипці знайшли відгук у серцях шанувальників. Більш того, музикантка має звання народної артистки України.

Ассія Ахат показала свого чоловіка-мільйонера

Така жінка знайшла для себе підходящого чоловіка. Обранцем Ассії став Ігор Баленко, власник мережі магазинів “Фуршет”. Щоправда, бізнес збанкрутував, а зараз чоловік є депутатом Київської міської ради.

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Українська телеведуча відхопила собі казахського мільйонера. Пара познайомилася у 2018 році, під час відвідин Іспанії. Вони довго спілкувалися та намагалися щонайбільше часу проводити разом. За три роки вони відгуляли гучне весілля на Мальдівах, після чого розписалися в Україні.

Іванна Онуфрійчук показала свого чоловіка-мільйонера

Наразі подружжя проживає у Швейцарії, де і розташовані компанії мільйонера. Іванна активно веде соціальні мережі, де висвітлює війну на Батьківщині та підтримує українців. Вона є засновницею благодійного фонду, який допомагає біженцям у конфедерації.