“Інша я”: молода дружина Віктора Павліка попозувала на підлозі в новому образі у стилі total black (ФОТО)

29-річна блогерка Катерина Репяхова здивувала шанувальників своїм новим образом. Вона приміряла нове амплуа та, схоже, задоволена результатом.

Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка у своєму Instagram виклала знімки з чергової фотосесії. На фото молодиця постала у незвичному для себе образі, чим здивувала підписників.

На світлинах жінка позує в обтислій сукні, колготках у сітку та туфлях-човниках. Всі елементи її образу чорного кольору. На обличчі Катерини простий, але яскравий макіяж. Зачіску вона обрала цікаву, з ефектом мокрого волосся. Репяхова доповнила свій лук золотистими прикрасами – сережками та браслетом.

“Інша я”, – підписала Катя свій допис.

Нещодавно, подружжя сколихнуло мережу іншою новиною. Катерина показалася у лікарняному одязі. Виявляється, жінці зробили операцію.

Блогерка зізналася, що їй робили пластику та лікування ерозії шийки матки. За її словами, операція тривала дві години та пройшла успішно. Катя швидко відійшла від наркозу та поспішила повідомили підписників про своє самопочуття. За враженнями жінки, післяопераційний період після ринопластики був важчим.

Реп'яхова після операції
Репяхову прооперували

Катерина закликала всіх жінок дбати про себе та не відкладати своє лікування на потім, адже дрібна проблема може з часом може перерости у важку хворобу.

“На кожні 15 тисяч ерозій, одна переростає в рак. Тому дівчата, дбайте про себе”, – додала вона.

Реп'яхова після операції
Репяхова показала себе 

До речі, операція обійшлася родині у 95 тисяч гривень. Репяхова не приховує, що раніше вже робила пластику. Її ринопластика коштувала понад 3 тисячі євро. В майбутньому жінка мріє про пластику грудей, але про це вона буде думати після народження другої дитини. Катя дуже хоче народити донечку.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.