“Дуже важливий настрій!”: Лілія Ребрик розповіла, як минули її треті пологи, як харчується та спить донька

Телеведуча залюбки поділилася деталями життя багатодітної мами зі своєю аудиторією. Як народжувала зірка та як почувається у ролі мами новонародженої?

Нещодавно, українська телеведуча Лілія Ребрик народила третю дитину. Доля послала в їх родину ще одну дівчинку, яку Адель. За словами жінки, ім’я обрали не випадково, воно символічне та складається з літер, що є в іменах інших членів родини. Іншими деталями зірка поділилася у своїх Instagram-сторіс.

Жінка повідомила, що пологи пройшли добре, вона народила самостійно, природнім шляхом. Проте, зважаючи на попередній досвід, Ліля прийняла допомогу в вигляді епідуральної анестезії і не шкодує про це.

Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи
Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи

За словами жінки, щоб легше перенести перейми, варто запастися підтримкою близької людини. В пологовому з нею був чоловік Андрій Дикий. Вона впевнена, що дуже важливо мати позитивний настрій та пам’ятати про те, що важко не лише вам, а й дитинці, яка долає останню перешкоду перед появою на світ.

“І пам’ятайте, важко не лише вам, а й манюні, яка має пройти непростий шлях. Ваша задача – допомогти їй”, – написала Ліля.

Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи
Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи

Крім того, жінка розповіла, як почуває себе дитина зараз. Ребрик годує груддю, тож не дотримується чіткого графіка, а дає малій їсти на вимогу. Також, жінка пригадала, як годувала старших дітей. Виявляється, Діана була на маминому молоці до 1,5-річного віку, а Поліну відлучили від грудей тільки у 2 роки.

Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи
Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи

Ребрик показала, як спить маленька Адель та зізналася, що проти того, аби вона спала у ліжку батьків. Проте, не виключає, що пізніше донька все ж почне проситися в ліжечко до мами. На думку Лілі, поки вона все робить повільніше ніж зазвичай та багато часу проводить біля крихітки, роздивляється її, нюхає, цілує.

Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи
Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.