|
06.04.2024 13:10

44-річний В’ячеслав Узелков показався у лікарні та розповів про операцію на серці: “Ось і настав той день”

Український боксер В’ячеслав Узелков переживає складне випробування у своєму житті. Чоловік не раз розповідав про погіршення свого фізичного стану. Не секрет, що бокс дуже травматичний вид спорту, тож не дивно, що це захоплення має свої наслідки.

5 квітня чоловік виклав новий допис у свій Instagram. На світлині, боксер лежить на лікарняному ліжку. Він пояснив, що на нього чекає хірургічне втручання. В’ячеславом будуть займатися лікарі з київського Інституту Серця.

В’ячеслав Узелков показався у лікарні

Чоловік повідомив, що дуже хвилюється перед хірургічним втручанням. Він відразу пояснив, що певний час не буде публікувати новини у соціальних мережах, адже на нього чекає реанімація та реабілітація. Узелков подякував рідним та близьким за підтримку та пообіцяв згодом вийти на зв’язок та розповісти деталі.

“Операція, потім реанімація і якщо все добре, буду без зв’язку, але здоровий. Дякую усім за підтримку”, – повідомив чоловік.

В’ячеслав Узелков показався у лікарні

Підписники також підтримали спортсмена. Вони захоплюються його стійкістю та бажають скорішого одужання. Шанувальників вірять у професійність лікарів та підбадьорюють В’ячеслава.

“В Інституті серця найкращі у світі лікарі! Вони врятували колись мого батька. І з Вами все буде добре! Нехай янгол-охоронець Вас береже!”, “Слава, вам ще жити і жити! Не думайте про інше, ви обовʼязково справитесь з недугом, вищі сили вам допоможуть і убережуть”, Все буде добре. Віримо та тримаємо кулачки за Вас”, “Вячеславе, ми щиро бажаємо Вам удачі, і щоб все пройшло успішно! Чекатимемо на тренуваннях! Дуже Вас любимо”, – написали підписники.

В’ячеслав Узелков показався у лікарні