Виявився сином чиновника і мільйонера: блогер показав фото значно молодшого коханого Даші Астаф’євої

Нещодавно, Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про одруження відомої моделі та співачки Даші Астаф'євої. Блогер вирішив на цьому не зупинятися та показав таємничого чоловіка.

Самопроголошений “тато пліткарів” Богдан Беспалов продовжує розкривати таємниці зірок українського шоу-бізнесу. Останнім часом, його увага прикута до української співачки, моделі та волонтерки Даші Астаф’євої. Він не просто слідкує за життя жінки, а й оприлюднює ретельно приховані аспекти.

Блогер показав фото бойфренда Даші Астаф'євої
Блогер показав фото бойфренда Даші Астаф’євої

Нещодавно, чоловік розповів про таємне одруження співачки. За його словами, Даша вийшла заміж за значно молодшого коханого. Беспалов завірив читачів, що бойфренд моделі молодший за неї на цілих 10 років. Астаф’єву, яка ретельно приховувала особистість коханого та не хотіла ділитися своїм особистим з шанувальниками, неабияк обурив вчинок блогера. Вона не підтвердила, але й не спростувала плітки. Проте, промовчати не змогла.

“Хто виригнув Беспалова? Заригніть його назад разом із кошенятами!” – написала модель на своїй сторінці.

Даша Астаф'єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія
Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія

Крім того, вона заблокувала Беспалова в Instagram. Здається, це тільки підбурило блогера. Чоловік вирішив не зупинятися на досягнутому та “злив” фото коханого співачки. У своєму Telegram, Богдан виклав фото невідомого чоловіка та натякнув на його стосунки з Астаф’євою.

“Як Вам Амурний вибір Астафʼєвої?”, – Беспалов підписав фото.

Блогер показав фото бойфренда Даші Астаф'євої
Блогер показав фото бойфренда Даші Астаф’євої

Хто цей чоловік, блогер не повідомив. Проте, це не завадило його підписникам встановити особу “підозрюваного”. На думку читачів, бойфрендом Даші виявився підприємець Григорій Черкаський, син мільйонера, голови Державної служби фінансового моніторингу України. Втім, офіційного підтвердження, або спростування досі немає. Тому шанувальникам зірки залишається тільки здогадуватися, правда це чи ні.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.