|
07.04.2024 17:37

59-річний Олег Скрипка різко відповів журналістці на питання про подружні зради: “Можливо, не без гріха”

Фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” зазвичай досить відверто розповідає про своє особисте життя. Він дуже задоволений своїм вибором поступливої дружини Наталії Сідь та пишається нею. Проте, Олег Скрипка не зміг прямо відповісти на питання про подружні зради.

В рамках YouTube-проєкту від Люкс ФМ “Тур Зірками”, журналістка взяла коротке інтерв’ю в артиста. Розмова про особисте почалася невинно. Чоловік розповів про покращення стосунків у родині після початку повномасштабної війни. За словами Скрипки, їх з дружиною об’єднала біда, тому вони стараються підтримувати одне одного у цей складний час.

Олег Скрипка розповів про зради у його родині

А ось після питання, чи зраджував коли-небудь виконавець дружині, у чоловіка змінився настрій. Він різко змінив тему та почав звинувачувати Люкс ФМ в трансляції російських пісень.

“Ну ось на вашому радіо були до повномасштабного вторгнення російські пісні. Як ви до цього ставитеся?”, – змінив русло розмови співак.

Олег Скрипка розповів про зради у його родині

Журналістка не розгубилася та повернула Олега до розмови, натякнувши, що чоловік уникає відповіді, бо має певні “гріхи” у цьому спектрі. Принаймні, у неї склалося таке враження. Проте, й після цього чоловік надав непряму відповідь, переадресувавши те саме питання до дівчини.

“І я теж ні”, – нарешті зізнався виконавець.

Олег Скрипка розповів про зради у його родині

Після, він звинуватив журналістку, начебто вона хотіла спаплюжити його гідність. На що дівчина відповіла коротко, що лише хотіла, щоб артист поділився своїм досвідом і можливо комусь це допомогло б подолати кризу у стосунках та налагодити родинні відносини.