|
12.04.2024 21:50

Лілія Реус після розлучення з Муратом Налчаджиоглу буде ростити дитину одна: а у турка вже і “син” з’явився

Після розлучення зі своєю першою дружною, співачкою-зрадницею Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розпочав нові стосунки. У 2020 році чоловік вперше представив аудиторії свою нову обраницю, нею стала українська візажистка Лілія Реус. Влітку 2023 року пара зіграла весілля у Конча-Заспі. Згодом шанувальники були приголомшені новиною про розрив Мурата і Лілії, адже вже за кілька місяців після весілля пара почала з’являтись на публіку порізно.

Нещодавно, 28 березня Реус повідомила у своєму особистому фотоблозі в Instagram, що офіційно розлучилась із бізнесменом. Причину розриву дівчина все ще не коментує. Наразі Лілія перебуває за кордоном разом зі своєю донькою від першого чоловіка.

Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків

Мурат Налчаджиоглу також повідомив шанувальникам про розлучення у своїх соцмережах та підкріпив це світлиною свідоцтва. Нагадаємо, що свою нову кохану, блогерку Анастасію Фоксі чоловік представив аудиторії ще коли офіційно перебував у шлюбі. Тоді бізнесмен почав отримувати гнівні коментарі від користувачів та закиди про те, що нова обраниця посприяла розриву.

Хоч зазвичай Налчаджиоглу публічно не реагує на хейт, цього разу чоловік зазначив, що Анастасія ніяким чином не причетна до його попередніх стосунків. Ба більше, за словами Мурата, у час коли шлюб з Лілією дав тріщину, він навіть не був знайомий із Фоксі.

Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків

Нова обраниця Налчаджиоглу

Бізнесмен не став зволікати, а вже встиг освідчитись своїй новій обраниці. Про це пара повідомила у своїх соцмережах. Мурат та Анастасія разом відпочивали за кордоном, у день коли чоловік зробив блогерці пропозицію, вона ще й була іменинницею.

“Мій найдобріший ранок”, – написала Анастасія під світлиною розкішної каблучки.

Наразі відомо, що Фоксі має сина він попередніх стосунків. Налчаджиоглу також вирішив познайомити кохану з донькою від першого шлюбу. Таким складом новоспечена сім’я час від часу подорожує та ділиться спільними знімками у соцмережах.

Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків