“Здійснена мрія”: Лілія Реус після розлучення з Муратом Налчаджиоглу виїхала з України, і не одна

Друга дружина Мурата Налчаджиоглу, який прославився в Україні як колишній чоловік Ані Лорак, покинула Україну після офіційного розлучення з бізнесменом.

Мурат та Лілія побралися влітку 2023-го. Здавалося, що в парі все прекрасно. Після весілля закохані рушили у подорож, в яку взяли своїх дітей Олександру та Софію. Зіркова мачуха прекрасно поламала з дочкою бізнесмена. Мурат же зізнавався своїй пасербиці, що любить її як рідну.

Тому для публіки розставання пари стало справжнім сюрпризом. Але з іншої сторони історія з Ані Лорак, коли Мурат попався на зраді, все ж таки відкидала свою тінь на цей шлюб і підказувала, що така ситуація може статися знову.

Зокрема, у своїх коментарях Лілія неодноразово натякала, що розрив стався саме через невірність підприємця. Але офіційно причина не названа.

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу поїхала з України

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу поїхала з України

Майже одразу після розставання Мурат знайшов іншу. В мережі ходять чутки, нібито через неї розкол в родині і відбувся. Втім, Анастасія Фоксі запевняє, що коханкою не була.

Бізнесмен же залишає усі здогадки на фантазію публіки, і лише регулярно нагадує про те, що особисте життя з користувачами обговорювати не хоче і не збирається. Лілія Реус же лише нещодавно змогла оформити розлучення офіційно, після чого забрала дочку, і разом з подругою рушила на відпочинок. Зараз красуня за кордоном.

У поїздку візажистка вирушила відразу після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. У Єгипті Реус відпочиває разом із подругою Дар’єю та донькою Олександрою. У ролику вони всі знялися в аеропорту, а також у купальниках на тлі басейну, виконуючи той самий танець.

“Здійснена мрія”, – написала Реус.

Нагадуємо, що раніше Лілія зізнавалася, нібито після розлучення цілком серйозно розглядала варіант еміграції до Ірландії, і навіть збиралася це зробити, але через приблизно місяць повернулася до України, імовірно, для оформлення розлучення та майнових питань.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.