|
26.04.2024 09:06

“Не буду показувати пальцем”: Олексій Суханов зізнався, за що його просили дати хабар і як він відреагував

Відомий телеведучий Олексій Суханов, який у 2022 році нарешті отримав українське громадянство розповів про свій минулий досвід. Виявляється, телеведучому пропонували пришвидшити процедуру набуття громадянства, але не безоплатно.

У інтерв’ю Раміні Есхакзай, Олексій розповів про ситуацію, що відбулася у 2014, ще за каденції Петра Олексійовича Порошенка. Тоді, чоловік переїхав до України, щоб будувати телевізійну кар’єру, а після анексії Криму та вторгнення на сході, зрозумів, яку сторону мусить підтримати.

Олексій Суханов розповів, як в нього вимагали хабар за громадянство

Звернувшись до міграційної служби, Суханов стикнувся з першим проявом корупції в незалежній. Його натякнули, що зможуть пришвидшити процес отримання Українського паспорту, але потрібно заплатити. Телеведучому озвучили суму в 10 тисяч гривень. Олексій принципово відмовився, адже вважає, що хабарі, це не методи роботи в європейській державі.

“Не буду показувати пальцем, але кажуть, що саме за його часів була така такса. Я відмовився. У 2014 році, приймаючи те рішення, я їхав в країну, яка має змінюватися, перезавантажуватися і по-справжньому ставати європейською”, – поділився чоловік.

Олексій Суханов розповів про отримання громадянства

Олексій не шкодує про свій вибір. До того ж Зеленський особисто посприяв вирішенню його питання. Наразі, чоловік та ще 200 людей, які переїхали до України через політичні погляди, отримали омріяний паспорт. Він пишається, що став частиною нашої держави та вважає за честь допомагати боротьбі за волю та свободу.

“Українське громадянство – це не папірець, а це велика честь”, – заявив телеведучий.

Суханов розповів про хабарництво