“Куди дивилися візажисти?”: 36-річна Настя Каменських осоромилася на червоній доріжці у Мадриді (ФОТО)

Артистка продовжує просувати Україну за кордоном, проте не всі користувачі мережі задоволені її роботою. Цього разу Настю захейтили через образ на червоній доріжці.

Українська виконавиця Настя Каменських стала єдиною представницею України на мадридському поп-фестивалі. Проте, не обійшлося без конфузу. Зірка показалася з дуже помітними тейпами на скронях, які погано замаскувати її візажисти.

Фотографіями з фестивалю Настя поділилася у своєму Instagram. Підписники відразу відмітили промах візажистів. Тейпи використовує купа зарок, проте робить це більш обережно, маскуючи стрічки макіяжем або прикриваючи волоссям. Як спеціалісти, що займалися образом Каменських, не помітили очевидну помилку та відпустили її на червону доріжку у такому вигляді, не зрозуміло.

“Скотч варто ховати”, “Ну що не можна замаскувати ті тейпи, що на скронях наліпили…”, “Куди дивилися візажисти? Скотч на лиці все псує”, – написали підписники.

Настя Каменських показала невдалий макіяж на червоній доріжці
Настя Каменських показала невдалий макіяж на червоній доріжці

Крім макіяжу, питання виникли і до сукні співачки. Багато шанувальників відмітили, що нарад зірки – це прояв несмаку, і колір, і фасон далекі від ідеалу. Більш того, вони вважають, що володарці пишної фігури, зовсім не личить така цупка тканина.

“Зі смаком проблеми”, “Це якийсь промах за всіма статтями – сукня повнить стегна, груди навпаки зменшила, поєднання кольорів не дуже, а ще скотч на скронях”, “Сукня несмак. Замість стилю вульгарщина”, “Або менше їсти, або міняти гардероб”, – відмітили під постом.

Настя Каменських показала невдалий макіяж на червоній доріжці
Настя Каменських показала невдалий макіяж на червоній доріжці

Хоча, є й ті, хто зміг знайти позитив. Одна з підписниць відмітила вміння Насті збільшувати актив на сторінці, а інша була вражена двома однаковими годинниками на руках насті.

“Просто цікаво….навіщо два годинники? В Принципі різниця України з Іспанією лише 1 година, можна й так порахувати”, “Наступного разу як виставлятиму фото, треба не забути тейпи для обличчя. Який успіх!”, – пожартували користувачі мережі.

Настя Каменських показала невдалий макіяж на червоній доріжці
Настя Каменських показала невдалий макіяж на червоній доріжці

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.