|
15.04.2024 09:20

31-річна Христина Соловій розповіла, про свої перші серйозні стосунки: “Це сталося в 14 і мама не знала”

Відома українська співачка Христина Соловій поки незаміжня. Проте, має певний досвід у стосунках. Чого тільки вартують плітки про її роман з Сергієм Жаданом, які жінка самостійно розігріває. Нещодавно вона відверто розповіла про свої перші серйозні стосунки. Особистим вона поділилася з “Люкс ФМ”.

За словами жінки, її перші “близькі” відносини трапилися у віці 14 років. Тоді дівчина була закохана у старшокласника, який, до речі, вже мав стосунки. Христина жартома називає себе коханкою, бо змогла зацікавити “зайнятого” кавалера й пішла на це свідомо.

Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки

Того дня, Соловій не повернулася додому після репетиторства, набрехавши батькам, що залишилася у подруги. Мати дівчини запідозрила, що у її житті відбилися зміни. Проте, відвертої розмови родички не мали.

“Я приходжу додому, а мама мені каже: “У тебе щось серйозне сталося в житті?””, – розповіла співачка.

Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки

Артистка зізналася, що у її родині не було с**суального виховання. Тому ця тема ніколи не обговорювалася. Можливо, це і стало причиною такого раннього досвіду. Попри це, жінка запевняє, що має дуже близькі та теплі стосунки з батьками.

Нагадаємо, нещодавно Соловій підтвердила плітки навколо її відносин з лідером гурту “Жадан і Собаки”. Вона розповіла, що ініціатором романтичних стосунків став Сергій. Але з часом вони вичерпали себе та жінка захопилася іншими, заради якого і покинула виконавця.

Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки

Христина розповіла, що її нинішній обранець значно старший за неї. Різниця між закоханими становить 11 років. За словами співачки, він військовослужбовець.