|
19.04.2024 16:26

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Відомий український виконавець Віталій Козловський після початку повномасштабної війни був призваний на військову службу. Чоловік на передовій захищає нашу країну. Нещодавно, він приголомшив шанувальників новиною про вагітну дружину. І за декілька тижнів, обраниця воїна народила йому сина.

Віталій Козловський з Дружиною

Певний час, Козловський перебував у Києві, поряд з жінкою та дитиною. Він насолоджувався компанією рідних та допомагав дружині з новонародженим. Крім того, Віталій не забував про шанувальників, які з цікавістю чекали на нові звістки від родини. Тому, співак періодично публікував спільні з сім’єю знімки у фотоблозі.

Проте, насолодитися радощами батьківства у Віталія було не так багато часу. У своєму Instagram чоловік повідомив, що повертається на фронт. Йому довелося залишити дружину з новонародженим Оскаром. Чоловік зізнається, що повернення на передову йому дається складно, але він підбадьорює себе думками про родину.

“Пишу і реву…Що зі мною? Надто став сентиментальним. Рахую години, хвилини, щоб нарешті обійняти рідних”, – написав Віталій.

Козловському довелося покинути дружину та новонародженого сина

За словами виконавця, йому пощастило побути трохи часу вдома. Він зміг присвятити себе рідним та побачити як розвивається його синочок. Козловський побачив його першу усмішку та дитяче “агу”.

Обраниця виконавця Юлія Бакуменко не залишилася осторонь. Жінка ніжно прокоментувала допис чоловіка та зазначила, що вони з Оскаром будуть з нетерпінням чекати на повернення татка.

“Татусю, дуже-дуже чекаємо вдома”, – прокоментувала допис Юлія.

Віталій Козловський розповів, чому йому довелося залишити родину

Нагадаємо, Козловський освідчився коханій, коли та вже була при надії. Це сталося несподівано, прямо на кухні їх житла. Чоловік навіть не підготував обручку, але для Юлії це була неважливим. Пара побралася 29 грудня.