Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Нещодавно, популярна співачка Настя Каменських анонсувала нову пісню “Молоко”. Як завжди, мережа поділилася на два табори. Дехто підтримав виконавицю та зазначив, що це творчість, яка подобається іноземцям, а дехто розкритикував і текст, і музику, і анонс кліпу.

“Так дивно що артист із таким досвідом випускає такі пісні”, “Вперше таке коментую, є пісні гарні, але це… Немає жодного здорового глузду, навіть слухати не хочеться, ну куди ви таке створюєте?! Невже це комусь заходить! Ця пісня найдурніша яку я могла б почути у вашому виконанні!! Кращого натхнення і успішних робіт!”, – написали шанувальники.

Потап під пісню Каменських змастив свою лисину молоком
Потап під пісню Каменських змастив свою лисину молоком

Потай, своєю чергою вирішив підтримати кохану дуже екстравагантним способом. Чоловік відзняв провокативне відео у TikTok, у якому під нову пісню Насті облив свою лисину молоком. Який задум та сенс його короткого кліпу, не зрозуміло, але користувачі мережі не на жарт обурені поведінкою продюсера. Вони просять його не розповідати нікому про приналежність до України та не забувати пити пігулки для гарної роботи мізків.

“Нікому не розказуйте, що ви з України!”, “Не звертайте уваги. Зараз весна. У діда загострення”, “Коли забув випити пігулки”, “Людина з довідкою”, “Тік-ток забороняє писати те, що мені хочеться вам сказати”, “Як кумири дитинства стали співати про молоко і виливати його на себе?”, – написали під відео.

@potapreal

La leche #moloko @NK

♬ MOLOKO TEASER 2 – NK

Деякі шанувальники вважають, що Настя та Олексій змагаються за звання найбільш крінжового артиста. А й справді, вже неможливо передбачити, що вони приготують для нас наступного разу.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?