|
22.04.2024 14:38

Чим Влад Яма займається в США: бігає по злітно-посадковій смузі в аеропорту, але шлях тримає не додому

Відомо, що після початку повномасштабного вторгнення вся сім’я Влада Ями переїхала до США і отримала значну кількість критики та негативних коментарів через це рішення. Підписники зацікавлені, якою саме діяльністю займається Влад Яма в Америці та чи має він намір повертатися. Він і його сім’я майже рік проживають у Маямі разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном.

Влад Яма розповів, чим займається у США та чи планує повернутись

У 2023 році стало відомо, що у США Яма знайшов роботу за своєю спеціальністю — він розпочав кар’єру тренера з танців у танцювальній студії у Маямі. Якщо переглянути веб-сайт академії, можна ознайомитися з командою тренерів, серед яких є й російськомовні спеціалісти.

За словами Влада Ями, у Сполучених Штатах він активно організовує та проводить благодійні майстер-класи, спрямовані на підтримку різних благодійних програм. Також на його Instagram-сторінці регулярно з’являються знімки та відео, що свідчать про різноманітні заходи, в яких він бере участь.

Влад Яма розповів, чим займається у США та чи планує повернутись

Проте, незважаючи на інтенсивний графік благодійних заходів та хореографічних занять, Яма також знаходить час для відпочинку. Своїми дописами з пляжів, серфінгу, подорожей та вечірок він ділиться зі своїми фанатами, демонструючи свій активний та цікавий спосіб життя.

Нещодавно у Instagram дружина Влада Ями поділилася знімком з марафону, на якому вона разом з чоловіком і їхнім сином Леоном пробігли 5 кілометрів. Лілія Яма подолала цю дистанцію на фоні злітно-посадкової смуги аеропорту.

Влад Яма розповів, чим займається у США та чи планує повернутись. Фото з Instagram @liliya_yama

Її син Леон вражає своїм результатом, посівши гідне 7 місце серед 26 учасників у своїй віковій категорії. Тим часом, саме Лілія продемонструвала свою витривалість, посівши 5-те місце серед 45 учасників у своїй категорії.

Влад Яма розповів, чим займається у США та чи планує повернутись. Фото з Instagram @liliya_yama

Що стосується Влада Ями, його результати невідомі. Здається, що ця сім’я не поспішає повертатися додому, схоже, що вони вирішили віддати перевагу постійному перебуванню в Штатах та активному способу життя, не боячись демонструвати це назагал.