|
13.04.2024 14:11

Найбільш модифікована пара світу: як виглядають та чим займаються рекордсмени Віктор та Габріела Перальти?

Чоловік з Уругваю та жінка з Аргентини вважають себе “херувимами пекла”. Віктор та Габріела Перальти отримали статус рекордсменів у 2012 році та вирішили не зупинятися на досягнутому. З того часу, кількість модифікацій на їх тілі зросла з 77 до 91 на двох.

Своє перше татуювання Віктор зробив у віці 11 років. Після, чоловік взяв чималу паузу. Жага до змін повернулася, за рік після одруження на Габріелі. Тоді, він вставив три імпланти у формі зірки в лоб. Вони так сподобалися дружині, що вона вирішила приєднатися до коханого. Наразі у Віктора – 41, а у Габріели – 50 модифікацій.

Пара з найбільшою кількістю модифікацій тіла

Серед улюблених змін на тілі Віктора – татуювання на очах, порізи на хрящах у вухах, роздвоєний язикімплантати зі зірками, розширення мочок вуха. Серед фаворитів дружини – шрами на рукахімплантати рук і чола та загострені вуха.

Проте, як каже жінка, процедури з модифікації їхніх тіл не викликали жодного тривалого дискомфорту. Вони ніяким чином не вплинули на життя подружжя. Габріела займається фермерством. Пара володіє невеликою ділянкою в Аргентині та тримає близько 50 голів худоби. А їх обранець вже довгий час професійно займається татуюваннями. Зараз він працює у власній студії.

Пара з найбільшою кількістю модифікацій тіла

Жінка впевнена, що таємниця їх щасливого шлюбу, це спільні інтереси та любов до творчості. Вони не соромляться себе та своїх перетворень. Хто знає, скільки ще модифікацій у планах пари.

“Мистецтво – це те, що може вас об’єднати, але немає нічого важливішого за любов. Якщо любові немає, ви програєте”, – запевнила Габріела.

Пара з найбільшою кількістю модифікацій тіла