Рубрики: Здоров’я
23.10.2024 19:22

Відомий тренер назвала всього 3 причини, які заважають схуднути: НЕ робіть так

Фахівець зі схуднення Аніта Луценко чесно розповіла про те, що саме заважає людині "скинути" зайву вагу. Телеведуча "Зважені та щасливі" розсекретила кілька важливих моментів.
Поділитися

Зірка телеканалу СТБ Аніта Луценко, яка є відомим фахівцем зі схуднення, спортсменкою та телеведучою “Зважені та щасливі” розповіла, що заважає людині схуднути та які для цього є причини. Про це вона повідомила в своєму дописі на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Аніта Луценко також є майстром спорту, срібною чемпіонкою Європи зі спортивної аеробіки та багатократною чемпіонкою України з фітнесу.

За словами Аніти Луценко, людина не схудне, якщо не буде займатися тренуванням, а лише зберігатиме собі на телефон відео про тренування. Якщо постійно ставитиме перед собою мету схуднути швидко та легко, то результату також не буде, оскільки це довготривалий процес. Не буде ніякого результату, якщо три дні поспіль “голодувати” чи “сидіти” на жорсткій дієті, а наступні чотири дні почати об’їдатися їжею. Насамперед, замість того, щоб нормально і стабільно вживати їжу (в помірній кількості).

Аніта Луценко розповіла, що заважає людині схуднути

Також ніхто не зможе схуднути, якщо не змінювати своїх щоденних звичок. А лише купувати пігулки для схуднення і сподіватися на те, що це допоможе. Не вдасться зменшити свої сантиметри й в тому випадку, коли людина сприйматиме свою зайву вагу, як естетичну проблему, а не проблему комплексну. І у більшості випадків нікому не вдасться схуднути, якщо людина звертатиме увагу на дрібні моменти, які впливають на схуднення на 0,00001%. Але при цьому робитиме наступне – ігноруватиме базові правила які на 98% впливають на процес.

 

Допис Аніти Луценко про те, що заважає людям схуднути набрав більше 3500 вподобайок і безліч коментарів. Її прихильники зазначають, що дійсно багато людей зберігають собі відео з різними вправами й тренуваннями, але в реальному житті, по факту, нічого не роблять. Ці відео так і лишаються просто збереженими на телефоні та у ноутбуці. Або хтось починає робити все й одразу в один день й на цьому це все також закінчується. Бо потім починає все боліти і вже не хочеться нічого.