Рубрики: Здоров’я
07.11.2020 07:43

Як відбілити зуби в домашніх умовах: 5 ефективних способів

Ці засоби коштують недорого, однак можуть допомогти зробити ваші зуби білішими.
Поділитися

Всі мріють про ідеальну голівудську усмішку, однак відбілювання зубів – це процедура, доступна не всім. Зробити свою посмішку сяючою і білосніжною тим часом можна вдома без значних витрат і зусиль.

Ми зібрали найкращі домашні способи для відбілювання зубів. Ефект можна отримати за допомогою хімічного складу деяких продуктів.

Полуниця

Яблучна кислота, яка входить до складу цієї ягоди, чинить на зубну емаль відбілюючий ефект. Нанесіть ягідне пюре на ваші зуби на 3-4 хвилини, потім сполосніть рот чистою водой. Повторювати цю процедуру можна 1-2 рази в тиждень.

Полуниця

Кокосова олія

Цей засіб можна використовувати в якості ополіскувача після основного чищення зубів. Наносити кокосову олію на зуби можна за допомогою зубної щітки, потримати в роті 2-3 хвилин, потім полоснути порожнину рота водою. Олія має антибактеріальний ефект і захистить емаль від фарбування їжею.

Бананова шкірка

Це досить м’який і простий спосіб видалити забруднення з зубної емалі. Мікроелементи, які містить бананова шкірка, зміцнюють зуби і усувають плями фарбувальних речовин від їжі. Чистку шкіркою можна проводити 2-3 рази в тиждень. Просто помасажуйте зуби і ясна м’якими рухами внутрішньою стороною бананової шкірки, потім сполосніть рот теплою водою.

Лимонна цедра

Протирайте зуби цитрусовою шкіркою після основного чищення зубів, ефірні олії, які містяться в лимоні, дбайливо очистять емаль від забруднень, освіжать подих і захистять зуби від фарбування їжею.

Лимонна цедра

Активоване вугілля

Порошок деревного вугілля має абсорбуючий ефект, а також дбайливо видаляє забруднення. Дивно, але такий сильний барвник, як вугілля, здатне також освіжити природну білизну ваших зубів, його навіть використовують в спеціальних мастах. Нанесіть засіб за допомогою зубної щітки перед основним чищенням. Потім ретельно прополощіть рот чистою теплою водою.

Красу і білизну вашої посмішки також допоможе підтримати відмова від куріння, а також фарбувальних напоїв: кави, чаю, солодкої газованої води.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація