|
12.11.2020 08:05

Названі поширені жіночі звички, що викликають набір ваги

Деякі жінки впевнені, що роблять все правильно, однак зайві кілограми нікуди не щезають.

Тим часом американські дієтологині Лорен-Харріс-Пінкус і Келлі Джонс вважають, що деякі поширені жіночі звички призводять до набору зайвої ваги.

І хоча вони здаються цілком безневинними, їх треба уникати. Дієтологині називають декілька таких звичок, пише видання Eat this.

Так, Харрі-Пінкус підкреслила, що жінки, які є мамами маленьких дітей, часто їдять стоячи. Ніколи не варто так робити, оскільки наш мозок усвідомлює прийом їжі, коли людина їсть сидячи і ретельно все пережовує.

Дієтологиня також не рекомендує доїдати за дітьми калорійні закуски – сир, нагетси та інші. Набагато краще заздалегідь готувати і їсти протягом дня легкі страви – фрукти, овочі, грецький йогурт.

Схуднення

За словами експертів, завжди потрібно прислухатися до свого організму, а не намагатися вибрати щось не калорійне. Бо в такому випадку ви з’їсте більше, не отримавши при цьому насичення.

Крім того, дієтологи не радять розділяти їжу на шкідливу і корисну. У раціоні має обов’язково враховуватися вміст в продуктах поживних речовин, вітамінів і мінералів.

Келлі Джонс порадила жінкам, які мріють про ідеальну фігуру, не захоплюватися поживними батончиками, не пропускати сніданок, який має містити білкову їжу, і відмовлятися від щедрих вечерь.

Експертка також проти захоплення низьковуглеводними дієтами, оскільки це може негативно позначитися на репродуктивному здоров’ї жінки. Дієтологиня порадила скоротити кількість перекусів і влаштовувати більше повноцінних прийомів їжі, навіть не зважаючи на відсутність часу і щільний графік.