|
17.03.2021 23:15

Неймовірна історія життя чоловіка, який припинив старіти у 13 років: з чим доля змусила його зіштовхнутися?

З чим доля змусила зіштовхнутися хлопця, який перестав дорослішати будучи маленьким хлопчиком?

Денис живе в селищі міського типу близко до Владивостоку. Його історія життя абсолютно унікальна.

Чоловік,якому на вигляд 13 років

У такій величезній країні, як Росія дуже багато цікавих особистостей і історій. Не так давно у світ вийшлол інтерв’ю, у якому головним героєм виявився дорослий чоловік “в тілі” молодого хлопчика.

Фото взяте з мережі.

Денис працює в сфері енергетики, у нього є дівчина 26-ти років, з якою він зустрічається вже 4 роки і живуть разом. Денису скоро виповнюється 33 роки. Як розповідає сам герой, він часто стикається з нерозуміннямоточуючих, ловить на собі здивовані погляди перехожих. Адже люди не знають всієї суті, і думають, як дитина може, наприклад, водити автомобіль?

Так, в Росії до чогось незвичайного підходять вкрай скептично і не розуміють, що загострювати увагу на людях з якимись генетичними дефектами це вкрай некультурно і нешанобливо. На цьому грунті у героя розповіді було багато конфліктів і непорозумінь, але йому вистачило сил, щоб пройти через все це.

Ще в ранньому віці, Денис помічав, що був менше за інших, але це не заважало хлопцеві мати хорошу фізичну підготовку і успішність в навчанні. Та й такі генетичні відхилення бувають, але життя все одно залишило на обличчі Дениса зморшки і якщо вдивитися в його очі, то буде видно, що не такі вже вони й дитячі.

Сам Денис розповів, що “молоде” тіло не дозволяє відчувати себе молодим. Хлопець говорив, що йому дуже подобається природа, він любить усамітнення, адже в більшості випадків у великому суспільстві він стикається з негативом і нерозумінням. Через це автор ролика вибрав саме берег річки з красивим краєвидом.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.