“Танці з зірками” 8 випуск: вечір Вєрки Сердючки, хворий Позитив і гола Тіна Кароль

Новий ефір танцювального проекту знову здивував глядачів і викликав шквалкоментарів.

Цього разу запрошеним гостем і четвертим суддею шоу “Танці з зірками” стала українська виконавиця Вєрка Сердючка. Також вона виконала пісню “Тук, тук, тук”, під яку станцювали пристрасне танго пара Надія Мейхер та Кирило Васюк.

Судді високо оцінили танець пари. Григорій Чапкіс зауважив, що танець був професійний і це було найкраще танго на паркеті.

У свою чергу Влад Яма зауважив, що танець був на високому рівні і майже досконалий. Єдине, що хореограф порадив Надії Мейхер, так це “заспокоїти плечі”.

А запрошений гість Вєрка Сердючка похвалила виступ і зауважила, що їй завжди подобалося як танцює і співає екс-учасниця “ВІА Гра”.

 

Прихильники пари теж висловили своє захоплення у коментарях під фото на офіційній сторінці проекту в мережі Instagram. Вони написали, що пара молодець і відмітили, що танго – стихія Надії Мейхер, але хотілося б побачити у її виконанні інші стилі.

На цьому ефірі пара Позитив і Юлія Сахневич повторили долю пари Олега Винника і Олени Шоптенко. Проте, на відміну від них, замість хворих Позитива та Юлії на паркет вийшла пара Краса і Тоні. Такий крок все одно не врятував пару від вильоту з шоу.

Катерина Кухар пояснила своє рішення тим, що вона не може голосувати за Арама і Тоню, а за відсутністю пару голосувати не чесно.

На думку Влада Ями Позитиву ще є що показати на проекті, але правила є правила.

Зазначимо, що цього ефіру у зону ризику потрапили пари Позитив і Юлія Сахневич, Арам Арзуманян і Тоня Руденко та Ольга Фреймут й Ілля Падзіна.

Окрім учасників проекту “Танці з зірками”, вражали глядачів і ведучі. Для цього ефіру ведуча Тіна Кароль обрала червону сукню з паєтками, через яку просвічувалися груди зірки. Відео виходу на сцену виклали на фан-сторінці зірки.

 

Думки прихильників під відео розділилися. Деякі стверджували, що співачка має чудовий вигляд, а от дехто зауважив, що Тіна Кароль плакала. А дехто взагалі заявив, що співачка вагітна.

Нагадаємо, що минулого ефіру учасниця Ольга Фреймут викликала на танцювальний батл балерину Катерину Кухар. Жінки станцювали балетну партію у образах білого і чорного лебедів.

Схожі статті