|
13.04.2021 21:59

Навіщо тримати вдома грошове дерево: як правильно посадити рослину, щоб принести багатство у свій дім

Рослини мають здатність приваблювати у дім різні енергії, в тому числі і фінансові.

Всім добре відоме грошове дерево – товстолист. Китайці стверджують, що саме ця рослина здатна приваблювати в дім фінансові потоки. Цікаво, що у Європі про товстолист дізналися лише у 17 сторіччі. Грошове дерево одразу полюбилося аристократам.

Грошове дерево.

Чому китайці вважають саме цю рослину живим амулетом? Її листочки нагадують монетки, а саме дерево здатне за підхожих умов швидко розростатися та пускати нові побіги.

Для того, щоб товстолист дійсно приносив вам удачу, його потрібно правильно посадити. Фен-шуй експерти вважають, що цю рослину не потрібно купляти: гілочку потрібно поцупити. Зробити це потрібно символічно – попросіть господаря товстолиста відвернутися і в його присутності відламайте маленьку гілочку сукуленту.

Товстолист

Дуже важливо поставити рослину у правильне місце. За багатство відповідає південно-східна зона – саме туди варто помістити товстолист, щоб активувати сектор достатку. Додайте символів грошових потоків до місця проростання вашого дерева: найкраще пасуватиме китайська монетка з червоною ниткою посередині.

Крім цього, помістіть посудину з водою, якою будете поливати товстолист поруч з ним. Щоб зарядити воду фінансовою енергією, на дно місткості покладіть 3 монети різного номіналу.

Також дуже позитивно для грошових потоків буде розміщення картини зі спокійною водоймою коло вашого дерева.

А головне не забувайте регулярно стежити за поливом товстолисту та чистотою його листочків. За необхідності можна підрізати гілочки, але ні в якому разі не викидайте майбутні ростки.