(Фото) Тіна Кароль проявила зневагу до чужої весільної сукні: прикмета, що підказала майбутнє її шлюбу

Тіна Кароль пізнала справжнє кохання і трагічно його втратила. Жінка довго шукала відповідь, чому доля так жорстоко з нею обійшлася...

Вона мала розкішне весілля, ніжне зворушливе вінчання та роки, проведені у любові. Все завершилося для Тіни Кароль тоді, коли її коханому Євгену поставили страшний діагноз: рак. Чоловіку не було ще й 40 років, коли він буквально за короткий час згорів від захворювання.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір на вінчанні. Фото взято на просторах мережі.

Тіна Кароль вийшла заміж у 2008 році. Втім, весільну сукню вона приміряла ще раніше. І не свою…

2006 рік. Кар’єра співачки набирає обертів. Вже зазвучав її хіт Show Me Your Love, з яким артистка достойно представила Україну на Євробаченні. Попереду новий злет з грайливою піснею “Пупсик” на який буде знято кліп.

У ньому Тіна постане в образі такої собі месниці, яка доводить силу свого характеру перед чоловіками. Там-то жінка і з’явиться вперше у весільній сукні. Більше того, вона зіграє роль нареченої, яка погубила свого обранця.

Зараз вже знайти кадри дуже важко, в силу давнини, але редакції “Сенсації” вдалося розшукати той образ співачки.

Тіна Кароль у кліпі “Пупсик” грає роль нареченої. Скріншот взято з однойменного кліпу.
Тіна Кароль у кліпі “Пупсик” грає роль нареченої. Скріншот взято з однойменного кліпу.

У народі є давня прикмета, що не можна ні в якому разі носити чужої весільної сукні, а тим паче вбиратися в образ нареченої незаміжнім дівчатам.

Пращури вірили, що таке рішення може наврочити та змінити долю, розгнівати вищі сили. За повір’ям, сукню на таке свято потрібно або купувати новою, або брати ту, в якій виходили заміж мати чи бабуся.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.