11-річний хлопчик врятував маленькій дівчинці життя, забувши про власне здоров’я та благополуччя

Маленький герой не роздумуючи кинувся на порятунок маленькій дівчинці.

Нікому невідомий п’ятикласник став справжнім героєм Башкотатарстану. Маленький юнак не думаючи кинувся на допомогу дівчинці, яка випала з вікна.

Трагедія, яку вдалося зупинити

Одинадцятирічний Ярослав йшов додому зі школи, коли побачив, що з будівлі летять якісь бумажки. Хлопчик підняв свою голову і побачив маленьку дівчинку, яка сиділа на підвіконні другого поверху. Ярослав зізнається, що одразу здогадався, що незабаром вона впаде. Внизу стояли бетонні плити і дівчинка мала шанс розбитися насмерть.

Ярослав

Так і сталося, крихітка не втрималася та полетіла вниз. Одинадцятирічний герой не роздумуючи кинувся їй на поміч та зловив її прямо у свої долоні. Так як дівча було досить важким, Ярослав сильно впав на коліна, але дитину не впустив. Через інцидент у хлопця з’явилися синці та рани. Коли він прийшов додому, заплаканий та нервовий,  і розповів бабусі все, що сталося, вона йому не повірила. Ярослав заспокоївся і як ні в чому не бувало побіг грати на подвір’ї у футбол з друзями.

Рятівник з крихіткою, яка випала з вікна.

Бабуся залишилася в квартирі одна, але ненадовго. Через годину до дверей квартири постукалися офіцери поліції, які розповіли літній жінці, що вони виховала справжнього героя. Сам хлопчик не хоче присвячувати своє життя рятуванню людей, а мрія стати програмістом. Бабуся у честь події купила дитині самий великий торт, який змогла знайти.

Нагадуємо, що кожного року гине досить велика кількість дітей через те, що випадає з вікон. Слідкуйте за своїми дітьми та бережіть себе!

Схожі статті

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.

Досить припускатися цих банальних помилок: як правильно зберігати кисломолочний сир, щоб довго був свіжим

Ділимося корисними порадами, як варто зберігати кисломолочний сир, щоб він довго був свіжим. Це має знати кожна господиня. Досить припускатися банальних помилок.

Модний образ на 14 лютого: 14 романтичних ідей, що одягнути на побачення – дрес-код на День закоханих

Не знаєте, що одягнути на День закоханих? Експертка "Сенсації" Кириленко Єлена розповідає, як підкреслити романтичний настрій 14 лютого своїм образом.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відштовхнути вдачу Дерев’яного Дракона (ФОТО)

За китайським календарем на зміну Чорному водяному Кролику символом 2023 року прийде рік Зеленого дерев'яного Дракона. Пануватиме новий символ з 10 лютого 2024 року по 28 січня 2025 року.

Стрижки на зиму 2024: Лідія Таран перевірила на собі наймоднішу зачіску для жінок за 40, яка омолоджує

Кожна українська жінка прагне виглядати стильно, сучасно та молодо в будь-якому віці. Тож, на прикладі Лідії Таран розглянемо, які стрижки актуальні на зиму 2024. 

Для тих, хто чекає на донечку: як правильно назвати дівчинку – гарні та рідкісні імена, які приносять удачу

Майже кожне ім'я наділяє свого власника певним набором корисних якостей. Завжди хочеться дати саме своїй дитинці особливе, щасливе ім'я, яке не буде занадто хитромудрим.