Categories Цікаве

Поліцейські склали на українку протокол через те, що вона залишила 8-річного сина з рідним батьком вдома

Диво дивне: 8-річний син втік від батька, а протокол склали на маму. Українки обурені та не розуміють, як таке могло трапитися.

8-річний хлопчик, який самостійно гуляв по Київському метрополітену був повернений батькам.

Як загубили хлопця та до якої відповідальності притягнули батьків?

Повідомляється, що мати залишила свого 8-річного сина та маленьку доньку разом з їхнім батьком вдома, а сама пішла по справах. Батько недогледів за дитиною, і хлопчик вийшов у місто шукати матір. Таким чином дитина загубилася. Один з поліцейських помітив підозрілого хлопчика у тунелях метрополітену і спитав його про батьків.

З дитиною був проведений діалог, у ході якого з’ясувалося, що він загубився. Через короткий проміжок часу хлопчик був повернений матері, на яку поліцейські і склали протокол про адміністративне порушення і з якою провели бесіду. Цей факт неабияк розлютив українок, які щиро не розуміють, чому поліціянти не притягнули до відповідальності саме татуся, який і не вгледів за дітьми.

Коментарі під офіційною статтею від поліції України.

Так як в мережі зчинився гучний скандал, поліцейські поспішили виправдатися і пояснили, що протокол склали на того, хто прийшов за дитиною.


Втім, українок це не заспокоїло, а навпаки ще більше засмутило і розлютило.

Варто підкреслити, що подібний запис у справі може значно погіршити положення жінки, якщо, наприклад, вона буде потім судитися за опікунство при розлученні. Здавалося б маленька неприємність, але вона може стати серйозною проблемою в майбутньому.

Інцидент став на повістці дня в українських феміністок, які активно поширюють інформацію щодо несправедливого ставлення до мами хлопчика.

Share