Я заслуговую щастя !!! Бабуся закохалася в “принца” в 70 років, хоча діти і внуки були проти

Сімдесятирічна колишня світська левиця Ліліана нікому коментарів не дає. Біля її дому майже постійно чергує машина швидкої невідкладної допомоги. А з правоохоронцями спілкується дочка.

−Вона називала його Вальдемаром», – розвели руками заявниця, дочка потерпілої. – Ми нічого про нього не знаємо, хоча попереджали маму про такий варіант.

Двадцятисемирічний Вальдемар, а по-простому Володимир, мабуть таки не дурний чоловік. У кожному разі, на уроках з літератури час не гаяв і добре засвоїв слова класика про те, що здурити того,  хто сам радий бути обдуреним, не так і важко.

Прийшовши у заміський дім Ліліани як сантехнік, він швидко зметикував, що господиня нудиться, потребує чоловічого товариства і запропонував їй ще й полагодити електропроводку до освітлення басейну, потім − підстригти декоративні кущі.

Згодом Володимир вже супроводжував Ліліану під час шопінгу і особисто подавав коктейлі на терасу біля басейну.

Діти навідувалися рідко – мама не сприймала їх напоумлень і їдко віджартовувалася, що вона вже доросла дівчинка.

Два теплі літні карантинні місяці, під час яких Ліліана з Володимиром ще встигла позасмагати п’ять днів на морі у Туреччині промайнули швидко.

Як розповіла слідчим потерпіла, це був звичний день. Володимир мав забрати її після відвідування б’юті салону, але його телефон не відповідав. Жінка вийшла на вулицю, сподіваючись, що у чоловіка просто розрядилася батарея чи ще щось інше і він уже чекає на стоянці з авто, але і там його не було.

Ліліана розхвилювалася, чи не трапилося, бува, чого з її Вальдемаром – зловила таксі і мерщій поїхала у заміський будинок, але й там його не було.

І тоді Ліліана згадала, що дала Володимиру ключі від міської квартири, щоб той привіз її улюблені замшеві туфлі. У суботу на вечір вона вперше за довгий час запросила на вечірку друзів.  Тоді й планувала відрекомендувати його.

Коли жінка приїхала у заміську квартиру із запасними ключами, то отримала шок – квартира була напівпорожня. Залишили тільки меблі, штори і одежу в шафі. Всі цінні речі вкрали разом з машиною.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за ст.90 (шахрайство) і ст.185 (крадіжка) ККУ. Ведеться слідство. Попередня оцінка завданих збитків складає 1775,6 грн.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.