|
15.06.2021 22:23

Пухнастий киянин об’їздив більше 30 країн та 120 міст: песик-мандрівник живе життям, про яке мріють мільйони

Хто б міг подумати, що маленький песик може проживати життя, про яке мріє безліч людей?

Історія песика-мандрівника вражає. А зараз він отримує медаль, як рекордсмен і планує навідати Марокко.

Звідки з’явилася диво-собака?

Власники пса Женя та Христина знайшли його на вулицях Індії. Тоді маленький песик був у дуже поганому стані. Собака була неймовірно худа, заїдена блохами та хворіла на лишай, який майже полишив його хутра. Молоді люди не змогли встояти і забрали песика собі. Вилікували, піклувалися про нього і назвали у честь індійського хлібу. Для нього навіть створили власну сторінку в соціальній мережі Instagram.

Мандри Чапаті

Так сталося, що Чапаті вимушений мандрувати разом зі своїми власниками. Тому в нього є великий набір документів і навіть чіп вживлений під шкірою. На даний момент він навідав більше ніж 30 країн і майже 120 міст світу.

Собаку-мандрівницю внесли до Національного реєстру рекордів. Диплом вручали урочисто під оплески глядачів і гавкання інших цуценят, які далі за України ніде не бували.

Більш того, так як пес-мандрівник став доволі популярним і за межами України, жителі Індії раптом взялися доводити, що собака має індійське коріння.

У Чапаті взяли аналіз ДНК і таки довели, що він родом саме з цієї прекрасної країни. Тому зараз індуси мають можливість розділити радощі українців. Чапаті не збирається зупинятися і буде і далі мандрувати. Наступним його пунктом маршруті буде Марокко. А підписники Чапаті матимуть можливість спостерігати за мандрами чудової тварини-рекордсменки.