У Рівненській області на тонкій кризі застряг пес: “Стоїть там вже годину”

На тонкій кризі посеред водойми застрягла собака, яка довгий час не могла вибратись із пастки.

В одній із спільнот фейсбуку з’явилась інформація про те, що чоловік побачив собаку на тонкому льоду посеред водойми. Вона стояла нерухомо і було зрозумило, що потребує допомоги. При цьому випадковий перехожий додав, що собака стоїть там вже більше години. До того ж, попросив відгукнулись тих, хто можливо впізнав свого пса.

Пес, який застрях на тонкому льодові посеред водойми
Пес, який застрях на тонкому льодові посеред водойми

Що сталось з собакою

Небайдужі люди відразу викликали рятувальників і поширили цю інформацію в соціальних мережах.

Пост небайдужої людини, яка просить допомгти собаці
Пост небайдужої людини, яка просить допомгти собаці

У коментарях під дописом небайдужі обговорювали ймовірну ситуацію, яка складась з бідолашкою собакою. Чоловік, який опублікував пост, зазначив, що пес на поклик та їжу не йшов.

Однак поширені світлини швидко допомогли віднайти власника пса. Після цього стало відомо, що пес виявляється сліпий і просто не розумів, куди потрібно йти. А почувши знайомий голос свого хазяїна, перелякана собака відразу зрозуміла, куди бігти і швидко дісталась суші.

До слова, курйоз стався у селі Грушвиця, що на Рівненщині. Пост про допомогу з’явився на сторінці Rivne_1283.

Нагадаємо, що такі випадки не поодинокі і громадяни закликають бути небайдужими до оточуючих тварин, адже вони легко можуть вмерзнути хвостом або лапами в лід або навіть гірше — провалитись під кригу.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".