Катерина Репяхова натякнула, що скоро пеститиме малюка: “Все, синочок, можеш народжуватися”. Всі подробиці

Катерина Репяхова носить під серцем малюка від Віктора Павліка. Вона вже не дочекається, коли пеститиме на руках своє немовлятко.

Віктор Павлік одружився з молодесенькою концертною директоркою, якій виповнилося ледь-ледь 25 років. До останнього ніхто не вірив, що ця пара лишиться разом і їх стосунки та почуття – не для піару.

Як виявилося, співак та його менеджерка не тільки зберегли стосунки, а й дуже скоро тішитимуть плід кохання – маленького Михайлика.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова. Фото взято на просторах мережі. 

Вже 38 тиждень носить під серцем Катя малюка. Дитинка – довгоочікувана та бажана. Віктор й сам відзначає, яка радість йому випала на долю, особливо після втрати свого молодшого сина Павла. Нагадаємо, хлопець загинув внаслідок боротьби з пухлиною.

Віктор та Павло Павлік
Віктор та Павло Павлік. Фото взято на просторах мережі. 

Сама ж Катерина не приховувала жалю щодо померлого Павла, втім її радість від очікування дитини допомогла співакові легше і радісніше ставитися до життя.

Цікаво, що Репяхова вже оприлюднила прогноз на дату народження малюка. Ще минулого року, коли вона дізналася про свою вагітність, вже знала про те, що приблизно у червні народиться її дитя.

Тепер за допомогою додатку вона визначила, що Михайлик народиться 12 червня.

Син Катерини та Віктора народиться 12 червня. Фото взято з Інстаграму.

12 червня православна церква відзначає день пам’яті преподобного Ісаакія сповідника, відомого також як ігумена Долмацького. День Михайла приходиться на листопад. Та Катерина вирішила назвати дитину не у порядку зі святцями.

Вважається, народжені 12 червня люди мають м’який характер та обожнюють проводити час вдома.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.