Ольга Фреймут в Лондоні “по-королівськи” проводить час із президентом: “Зустрілися на чай, а опинилися тут”

Телеведуча Ольга Фреймут понад два роки живе у Великій Британії. У Лондоні вона знайшла собі роботу та нових друзів, з якими із задоволенням проводить час.

Популярна телеведуча та журналіст, а нині експерт та коуч з етикету, Ольга Фреймут на початку війни у 2022 році разом із молодшими дітьми від генерального директора одного з топових українських телеканалів Володимира Локотоко екстрено виїхала за кордон. Зірка влаштувалась у Лондоні, де майже відразу ж знайшла собі роботу, а згодом і нових друзів.

Ольга Фреймут показала, як проводить час із президентом у Лондоні
Ольга Фреймут показала, як проводить час із президентом у Лондоні

Як відомо, у Великій Британії журналістка влаштувалася в одну із найзнаменитіших газет – “Sunday Express”, де веде щотижневу колонку про Україну, а паралельно займається своїм новим захопленням – пише книги та лекції про етикет, з якими виступає перед аудиторією. 2023 року Фреймут навіть приїжджала в Україну, де виступила перед своїми шанувальниками.

Також не забуває телеведуча і про свій Instagram, де докладно розповідає про все, що відбувається у її житті. Так, напередодні українська телезірка оприлюднила “сториз”, на якому розповіла про свою зустріч із президентом британської коучингової компанії Debrett’s – найвідомішого видавця та авторитету в галузі етикету та “гарних манер”.

Ольга Фреймут показала, як проводить час із президентом у Лондоні
Ольга Фреймут показала, як проводить час із президентом у Лондоні

“Разом із президентом Debrett’s Рупертом зустрілися на чай, а опинилися тут. Руперт сказав, що візит додасть мені наснаги”, – написала у коментарі Ольга.

Як виявилося, президент Debrett’s привів Фреймут в самий топовий магазин високоякісної корпоративної поліграфії та елітних канцелярських товарів. Захопленню Ольги не було меж. У “сториз” вона ще опублікувала фотографію та відео, де показала красиві конверти та іменними запрошеннями та іншими товарами.

Ольга Фреймут показала, як проводить час із президентом у Лондоні
Ольга Фреймут показала, як проводить час із президентом у Лондоні

Нагадаємо, що старша дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл не рідко нариває на критику за свої надто відверті вбрання та поведінку. Знаменитій мамі, яка всіх навчає “хорошим манерам”, навіть довелося заступатися за дочку-підлітка.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?